Vulpita si Viorel, cosmar in ambulanta! Bolnave de coronavirus, ”vedetele” nu au fost primite la nici un spital din Bucuresti

Vulpita si Viorel nu au fost primiti de nici un spital din Capitala. Cei doi au fost confirmati pozitivi la testul pentru noul coronavirus.

Vulpita si Viorel nu au fost primiti la nici un spital din Bucuresti pentru tratarea noului coronavirus. Saptamana trecuta, ei au fost testati pozitiv cu noul coronavirus si au ramas in izolare pana la noi indicatii din partea medicilor.

Dupa cateva zile in care Veronica s-a simtit mai rau, sambata seara o ambulanta a ajuns la locuinta in care cei doi sunt cazati, in Bucuresti. Ei au fost preluati de un echipaj si adusi la Institutul Matei Bals, acolo unde li s-a luat temperatura si tensiunea. Dupa cateva ore de asteptare, celor doi li s-a comunicat ca nu sunt locuri disponibile pentru internare si ar trebui sa mearga la un alt spital.

Zis si facut, cei doi s-au urcat din nou in ambulanta si au plecat la o alta unitate spitaliceasca. Acolo au primit acelasi raspuns: nu sunt locuri.

loading...
Spre dimineata, ei au ajuns la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, insa episodul de la Matei Bals s-a repetat. Medicii le-au transmis Veulpitei si lui Viorel ca nu exista locuri disponibile pentru paciensii cu COVID-19 si ca ar trebui sa mearga acasa pentru a vedea cum evolueaza starea lor de sanatate.

In fine, dupa o noapte intreaga de plimbat cu ambulanta, Vulpita si Viorel s-au reintors la locuinta lor din Bucuresi si au reintrat in izolare. Ei nu au voie sa-si paraseasca locuinta si sunt monitorizati de autoritati in acest sens. De asemenea, mai multe persoane din stafful emisiunii la care cei doi erau invitati permanenti au fost testate pozitiv iar conducerea postului a decis oprirea filmarilor pana cand situatia va reveni la normal.

Veronica Stegaru alias Vulpita a fost cea care a adus noul coronavirus de la Blagesti, acolo unde a fost plecata timp de o saptamana. Ea l-a imbolnavit initial pe soferul care a adus-o la Bucuresti, dupa care virusul a fost transmis la Viorel si la alti membri ai echipei. In prezent, Vulpita si Viorel se simt bine si nu par sa aiba complicatii majore din cauza infectarii cu noul coronavirus.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro