Vulpita Veronica a trecut la alt nivel! A vrut sa intre in randul divelor si a publicat ASTA pe internet, dar toata lumea a ras de ea

Vulpita, asa cum o cunoaste lumea pe Veronica Stegaru, dupa ce s-a apucat de cantat, acum si-a facut si vlog.

Vulpita este o artista completa, dupa ce a devenit vedeta datorita emisiunii Acces direct. S-a apucat de cantat, iar cum melodiile ei au fost pe primele locuri pe Youtube, Vulpita a inceput sa creada in capacitatile sale de influencer. Asa ca, de curand, Vulpita are si canal de Youtube, pe care l-a numit, ca orice vedeta, ”oficial”.

In ultima saptamana, Vulpita a postat pe canalul sau de Youtube, 4 filmulete, fiecare de cateva minute. Intr-unul ne arata ce mananca, repetand de nenumarate ori acelasi lucru, in altul se afla in masina in drum spre casa, iar in unul in lanul de porumb. Insa, Vulpita a facut si un live pe care l-a pus pe Youtube. In filmul care dureaza aproape 4 minute, Vulpita probabil ca si-a dorit sa raspunda la intrebarile fanilor, numai ca ori nu a inteles exact ce trebuie sa faca, ori pentru ca nu reusea sa citeasca mesajele, aceasta a stat aproape jumatate din timp fara sa spuna nimic. Intr-un final, cand s-a hotarat sa vorbeasca, Vulpita a spus doar ”salut”, ”va pup si eu”, ”multumesc”. Singura informatie pe care a transmis-o la un moment dat a fost ca nu stie unde e Viorel, apoi le-a spus ”pa, v-am pupat”, urmaritorilor ei.

Desi, timp de aproape 4 minute, Vulpita Veronica mai mult tace, live-ul a fost urmarit de peste 14.000 de oameni, chiar daca multi dintre ei au ras de ea. ”In afara de salut mai stii ceva ?”, ”Invata sa vorbesti”, ”bini, bini, dar spune si alceva”, sunt cateva din comentariile postate de cei care au urmarit-o. De altfel, canalul de Youtube al Vulpitei Veronica Stegaru are, la ora actuala, peste 25.000 de abonati

loading...
Vulpita s-a vazut si asistenta tv in locul lui Emily Burghelea. Asa ca tanara din Blagesti, venita la Bucuresti dupa ce a spus ca a fost violata de mai multi consateni, chiar crede ca are talente de vedeta tv. E adevarat ca melodiile sale cantate cu Rafaelo au milioane de vizualizari, dar Vulpita a crezut chiar ca ar putea sa fie asistenta Mirelei Vaida dupa demisia lui Emily Burghelea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro