Adevarul despre relatia dintre Gabi Badalau si Daniela Crudu

Relatia dintre Gabi Badalau si Daniela Crudu pare sa fi devenit o certitudine, mai ales ca, spun unii, fosta asistenta pacatoasa s-ar fi mutat in vila fiului baronului de Giurgiu.

Relatia dintre ei, in ciuda atentiei de care se bucura si Gabi Badalau si Daniela Crudu, pare sa dureze de mai mult timp, iar tatonarile celor doi sunt… cu vechime.

Mai exact, ne-au dezvaluit surse demne de incredere, intre Gabi Badalau si Daniela Crudu lucrurile par sa fie mai fierbinti, de ceva vreme, decat s-ar fi crezut. Astfel, sustine una dintre sursele noastre, cei doi se tatonau de mai multa vreme, motiv pentru care, de altfel, Daniela Crudu a si luat o bataie sora cu moartea de la fostul ei iubit. ”Cica iubitul care a batut-o pe Daniela Crudu ar fi vazut niste mesaje de la Badalau pe telefonul ei. Vorbeau inca de pe atunci, iar acest lucru i-a provocat gelozia, iar bataia pe care a luat-o Cruduta nu a fost venita chiar din senin…”, ne-a spus sursa noastra.
loading...
Mai mult decat atat, ne-a precizat un alt cunoscut al celor doi amorezi, Gabi Badalau ar fi pus de mai multa vreme ochii pe Daniela Crudu, femeia care l-a impresionat cu ceva ani in urma cu calitatile sale, chiar inainte de mariajul cu Claudia Patrascanu, unul terminat cu un divort ”bine impanat” cu scandaluri. ”Claudia a simtit ceva, mai ales ca i s-a spus ca fosta ei colega din Antena ar avea ceva de-a face cu Badalau. El nu a recunoscut nimic, pe atunci, dar tot la divort s-a ajuns, atunci cand Claudia Patrascanu a anuntat ca nu mai supota relatiile extraconjugale ale sotului ei”, ne-a spus sursa citata.

”Nici noi nu intelegem de ce a batut-o pe Daniela. Ca de obicei, a pornit dintr-o cearta aiurea, dar pe un fond de gelozie, cu bautura, lucrurile s-au petrecut cum s-au petrecut. Are ordin de restrictie acum, sa speram ca lucrurile se vor aseza. Daniela este, acum, mai bine si la nivel psihic, dar tot este socata de ceea ce s-a petrecut”, ne-a spus Ana, sora Danielei Crudu, la inceputul anului, atunic cand asistenta pacatoasa a ajuns la Urgente, la Spitalul Universitar din Capitala.

”Primesc foarte multe mesaje in care sunt intrebata “cum de nu am ajuns la o intelegere amiabila cu tatal copiilor mei?! Si de ce vreau instanta?! Oameni buni … Eu nu mi-am dorit niciodata un razboi in care sa fie implicati copiii nostri!!! Tatal lor este cel care a decis ca-si doreste ca divortul nostru sa aiba loc prin instanta! De fiecare data cand ajunge de prin cluburi sau de prin vacantele pe care si le petrece cu diverse “doamne” , imi trimite mesaje de amenintare si intimidare, ca instanta va decide in favoarea lui! Ma intreb si eu, cum probabil ca va intrebati si multi dintre voi care cititi aceste randuri acum, cum stie el deja ce va decide instanta???”, este unul dintre mesajele explicite postate de Claudia Patrascanu care il privesc pe actualul ”iubit” al celebrei Daniela Crudu, Gabi Badalau.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro