Adevarul despre sarcina Biancai!

Livian a dat-o de gol pe Bianca. Acesta a spus totul despre sarcina Biancai intr-un vlog,

Livian si Bianca sunt marii castigatori ai sezonului 3 Puterea dragostei. Cei doi sunt la un pas de a se impaca si petrec din ce in ce mia mult timp impreuna. Livian se imparte intre Cluj Napoca si Bucuresti si face tot posibilul sa isi impace si familia, dar si pe Bianca.

Intr-un vlog recent, Livian a dat-o de GOL pe Bianca. Se pare ca aceasta are ceva probleme de sanatate, dar nu sunt chiar probleme, ci mai degraba o binecuvantare. Este sau nu Bianca, gravida?

”Am fost la control, preteni, ca da semne de gravidanta”, a spus Livian.

loading...
Bianca a fost desemnata pentru a doua oara marea castigatoare a emisiunii „Puterea Dragostei”, iar daca cei care au sustinut-o s-au bucurat enorm, au existat si foarte multe reactii negative pe marginea acestui subiect. Simina si Roxana, foste concurente la „Puterea Dragostei”, nu s-au putut abtine si au atacat-o pe Bianca in mediul online, insa reactia acesteia a intarziat sa apara.

Acum, intr-un interviu exclusiv pentru Kanal D, Bianca le-a dat replica tuturor celor care au criticat-o dupa ce a castigat din nou „Puterea Dragostei”.

„Avand in vedere ca sunt niste persoane cu care nu m-am inteles, niste persoane frustrate, invidioase, ei ar trebui sa isi vada de vietile lor, sa incerce sa munceasca mai mult, sa arate ce este mai bun, sa scoata ce este mai bun din ei pentru ca multi dintre ei au potential si nu stiu. Eu am facut asta si le pot da un sfat: sa incerce sa se focalizeze pe ei si sa lase restul lumii pentru ca noi suntem cei mai importanti. Pentru mine acele persoane nu conteaza, daca ei cred ca nu merit, atunci clar nu sunt persoane importante pentru mine si nu vor fi niciodata.”, a spus Bianca.

Bianca a facut o mare greseala la Puterea Dragostei si nu vrea ca fratele ei sa o repete. A tinut sa ii spuna acest lucru public pentru a-l proteja.

Bianca a facut o mare greseala la „Puterea Dragostei”. Concurenta a recunoscut acum care este lucrul pe care il regreta, atentionandu-si fratele sa nu pice si el in aceeasi capcana.

Bianca a fost concurenta in ambele sezoane „Puterea Dragostei”, iar acum, dupa ce a trait aceasta experienta, tanara este in masura sa ii ofere sfaturi pretioase fratelui ei, Cristian Comanici, concurent in sezonul trei al emisiunii.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro