Adriana Bahmuteanu il desfiinteaza pe Jador!

Adriana Bahmuteanu a urmarit emisiunea ”Puterea Dragostei” si spune ca a studiat parcursul concurentilor si dupa iesirea din casa. Cel mai interesant caz i se pare cel al lui Jador.

Adriana Bahmuteanu il atentioneaza pe Jador in legatura in legatura cu celebritatea care i-ar cam fi urcat la cap fostului concurent de la Puterea Dragostei. Vedeta spune ca Jador ar putea fi un caz de studiat din punct de vedere psihologic si ca acesta trebuie sa aiba grija pentru ca prabusirea lui ar putea sa fie dureroasa.

Banii si succesul l-au schimbat pe Jador, crede Adriana Bahmuteanu, care este absloventa de psihologie si in prezent lucreaza ca life-coach si specialist in terapie de cuplu.

”Jador s-a ridicat foarte repede si a reusit sa ajunga rapid numarul 1, ceea ce i-a facut si pe altii din casa sa incerce sa-l imite, cum este cazul lui Rafaelo. Problema este ce va face de acum inainte, pentru ca e mai usor sa ajungi numarul 1, mai greu e sa te ramai acolo. Asta e adevaratul test”, spune Adriana Bahmuteanu pentru WOWbiz.ro.

loading...
”Acum esti buricul Pamantului, dar baiatule, nu uita ca faima obtinuta repede trece la fel de repede. Deocamdata esti pe val si ai succes la pustani. Bravo tie! Dar fii atent, faima si succesul nu vor tine la infinit”, mai spune Bahmu.

Vedeta crede ca succesul lui Jador a venit inainte ca acesta sa-si demonstreze talentul si ca momentan nu se poate compara cu numele grele din lumea muzicala.

”Ii lansez o provocare lui Jador. Sa incerce sa cante ”O sole mio”, dar nu ca Luciano Pavarotti, ci ca Adrian Minune. Sau o piesa de care nu sunt sigura ca a auzit: ”Copacul” lui Aurelian Andreescu”, a incheiat Adriana Bahmuteanu.

Adriana Bahmuteanu este unul dintre urmaritorii fideli ai emisiunii ”Puterea Dragostei”, mai ales ca in perioada pandemiei, timp de doua luni si jumatate a avut mai mult timp sa urmareasca show-ul. Ea spune ca cei pe care i-a sustinut au fost Bianca Comanici si Livian Pop, despre care a spus ca au avut o relatie dupa care s-ar putea realiza o telenovela.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro