Adriana Bahmuteanu si-a depus candidatura la Primaria Sectorului 1

Adriana Bahmuteanu si-a depus cadidatura la functia de primar al sectorului 1.

Adriana Bahmuteanu si-a depus astazi candidatura la functia de primar al sectorului 1. Vedeta a mers in aceasta dupa-amiaza la sediul Circumscriptiei Electorale numarul 1 din Bucuresti, pentru a-si oficializa inscrierea in cursa electorala la alegerile locale ce vor avea loc in aceasta toamna. Adriana Bahmuteanu va avea sustinerea Partidului Ecologist Roman.

Intrarea in politica a Adrianei Bahmuteanu reprezinta un vis mai vechi al vedetei de televiziune. Ea a marturisit in urma cu mai multi ani ca se gandeste ca intr-o zi sa faca acest pas. ”M-ar tenta. Sincer, cred ca as putea sa fac lucruri bune si nu cum fac altii: numai dau din gura si atat, telepoliticieni d-astia. Dar nu impartasesc aceleasi opinii cu sotul meu sau aceleasi culor. Eu dunt mai ”comunista” de felul meu, am ramas cu sechele din copilarie”, marturisea Adriana Bahmuteanu in 2011, pe vrema cand inca era casatorita cu Silviu Prigoana.

Pe de alta parte, Silviu Prigoana, fostul sot al Adrianei Bahmuteanu, si-a incercat si el norocul in alegerile locale, insa fara mare succes. Afaceristul a candidat din partea Partidului Democrat Liberal pentru functia de Primar General al Capitalei, insa a obtinut doar 15,98% dintre voturi, mult in urma castigatorului, Sorin Oprescu (56,25%). Prigoana a fost deputat in legislatura 2008-2012. De asemenea, fiul omului de afaceri, Honorius, si-a incercat si el norocul la alegerile generale, tot la Colegiul 1, din partea PDL, insa a fost invins de Radu Stroe.

loading...
Conform ultimelor sondaje, favorit la Primaria Sectorului 1 este in acest moment Daniel Tudorache, actualul edil, care vine din partea PSD. Urmatorii clasati ar fi: Tanase Stamule (PNL) si Clotilde Armand (USR).

Adriana Bahmuteanu are 46 de ani si este nascuta in Bucuresti. A devenit cunoscuta ca jurnalist si prezentator de televiziune iar in prezent lucreaza ca psiholog si consilier personal. Adriana Bahmuteanu a fost casatorita cu omul de afaceri Silviu Prigoana, cu care are doi copii: Maximus Mihai si Eduard Gabriel. Relatia cu Prigoana a fost una care a propulsat-o pe prima pagina a ziarelor din cauza celor 4 divorturi succesive prin care a trecut cuplul. Recent, Bahmuteanu a recunoscut ca are o noua relatie, cu interpretul grec Nikos Papadopoulos.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro