Amenintarile interlopilor dati in urmarire

Doi membri de seama ai clanului Duduianu au fost dati in urmarire internationala dupa ce au fost arestati in lipsa pentru terorizarea manelistilor. Unul dintre ei, Anaser Duduianu, ameninta pe retele de socializare.

„Terminati ma dracu cu vorbe din astea, nu s-a nascut ala sa ne dea de cap, puscaria e fix nimic! A fost frate-meu sa stea de vorba cu cineva sa il arvuneze pentru o nunta, au iesit oamenii din restaurant, doar au stat de vorba cu el. Sa moara scumpa mea maicuta si toti fratii mei daca exista ala sa ne dea de cap. O simpla discutie amicala si atat! fiecare sa isi vada de ale lui”, este mesajul postat pe retelele de socializare de Anaser Duduianu.

Reamintim ca doi membri ai clanului Duduianu au fost dati in urmarire intr-un dosar de talharie si santaj in care au avut loc mai multe perchezitii in data 21 iulie.

„Doua persoane au fost date in urmarire, dupa ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventiva in lipsa, in dosarul de talharie si santaj instrumentat de Serviciul Grupuri Infractionale Violente din Politia Capitalei , sub supravegherea Parchetului de pe langa judecatoria Sectorului 1. Fata de alte 11 persoane au fost dispuse masuri preventive in aceeasi cauza”, anunta Politia Capitalei.

loading...
Conform sursei citate, vineri, Judecatoria Sectorului 1 a emis mandate de arestare preventiva, in lipsa, fata de doi barbati, membri ai unui grup infractional, pentru savarsirea infractiunilor de talharie si santaj.

Conform site-ului Politiei Romane, este vorba despre Stefan Duduianu, acuzat de talharie si despre Florin Duduianu, acuzat de santaj.

Cei doi au fost dati in urmarire, fiind demarate demersurile legale pentru solicitarea mandatelor europene de arestare.

In aceasta cauza, fata de alte 11 persoane au fost dispuse masuri preventive, 6 persoane fiind arestate preventiv, iar alte 5 fiind cercetate sub control judiciar.
La data de 21 iulie, peste 100 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, cu sprijin al Inspectoratului General al Politiei Romane, au facut 11 perchezitii domiciliare, in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov si Teleorman, intr-un dosar penal vizand infractiunile de talharie si santaj.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro