Andreea Mantea, alaturi de Bianca de la Puterea dragostei

Andreea Mantea, alaturi de Bianca de la Puterea dragostei. Ce i-a transmis fosta prezentatoare TV a emisiunii castigatoarei sezonului al doilea.

In timp ce Livian se afla la Cluj si se ocupa ce constructia casei sale, Bianca de la Puterea dragostei a ramas la Bucuresti pentru a incepe o noua cariera.

Marea castigatoare a celor doua sezoane de la Puterea dragostei a scos la iveala cateva momente care au ajutat-o sa mearga mai departe, atunci cand a simtit ca nu mai poate.

De-a lungul celor doua sezoane, Bianca a avut parte de multe dezamagiri si de provocari si a fost la un pas de a parasi emisiunea, atunci cand au iesit la iveala lucruri din trecutul sau.

loading...
In afara de Livian pe care l-a avut aproape in clipele grele din sezonul al doilea, Bianca a mai avut un ajutor de nepretuit. Cand a fost la pamant, Andreea Mantea, fosta prezentatoare a emisiunii, i-a fost alaturi Biancai si i-a dat sfaturi pretioase.

Bianca a scos la iveala pe contul sau de Instagram cateva momente din perioada in care era concurenta, in care Andreea Mantea a reusit sa ii aduca zambetul pe buze. Pentru ca trece prin momente dificile, dupa ce Livian s-a intors la Cluj, Bianca si-a adus aminte de sfaturile primite:

„Tu ai fost o luptatoare, tu esti aici inca de la inceput. Ai castigat aproape de fiecare data, ai fost favorita publicului. Ai trecut prin extrem de multe lucruri grele, ai indurat cat poate nu a indurat nimeni din aceasta casa la un loc, cu totii la un loc, nimeni nu a indurat cat ai indurat tu.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro