Andreea Mantea, in culmea fericirii!

Andreea Mantea este mai fericita ca niciodata, de cand s-a intors pe plaiurile romanesti.

Andreea Mantea, cea care a prezentat doua sezoane emisiunea Puterea Dragostei, este toata numai un zambet. Frumoasa bruneta se bucura din plin de momentele petrecute alaturi de cei dragi, in familie, si nu evita sa le arate si sustinatorilor cum isi petrece viata, acasa, in Romania. De cand s-a intors din Turcia si a renuntat la Puterea Dragostei, Andreea petrece foarte mult timp alaturi de David, baietelul ei, pe care nu-l scapa nicio secunda din ochi.

Andreea Mantea ne-a obisnuit cu caldura pe care o emana, de fiecare data cand este invitata la o emisiune TV sau atunci cand mai pune un vlog nou pe contul ei de Youtube. De altfel, sustinatorii ei asteapta de fiecare data cu sufletul la gura ca frumoasa moderatoare sa mai posteze ceva pe retelele de socializare, mai ales ca in prezent nu o mai pot vedea la carma emisiunii Puterea Dragostei.
loading...
Andreea a primit, astazi, un frumos buchet de trandafiri albi, cu un mesaj impresionat, care i-a umplut inima de fericire si a facut-o sa zambeasca. Aceasta nu a putut tine secreta surpriza si a postat-o pe Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro