Andreea Marin a rabufnit pe facebook dupa ce a fost criticata ca poarta masca

Andreea Marin s-a adaptat foarte repede la regulile de distantare impuse de la izbucnirea pandemiei de COVID-19 si poarta de fiecare data masca de protectie, dupa cum se vede si in imaginile postate pe retelele de socializare, avand grija de sanatatea ei. Insa, cand un fan a criticat-o ca exagereaza cu masca, vedeta a avut o reactie dura.

Andreea Marin este un adevarat exemplu in ceea ce priveste respectarea masurilor de siguranta si indiferent de locul in care se afla ea apare mereu cu masca pe fata. Insa se pare ca pe unii oameni ii deranjeaza ca vedeta respecta cu atata strictete regulile de distantare. Andreea le-a dat acum o replica dura si a tinut sa le transmita ca nu se lasa deloc afectata de parerile lor, mai ales ca tot ce isi doreste este sa se protejeze de acest virus care face ravagii in intreaga lumea, avand grija astfel de sanatatea ei si de a celor dragi ei.

„Adesea, sunt chiar trasa de urechi pentru ca port masca in interior sau afara, cand e aglomeratie. De parca ar trebui sa ma simt rusinata ca aleg sa respect ceva de bun simt, fara sa fac o drama din asta, intr-o perioada atat de dura pentru atatia oameni suferinzi sau pentru familii care pierd oameni dragi si nici macar nu le pot fi alaturi in ultimele clipe de viata.” a scris Andreea Marin pe Facebook.

Mai mult, Andreea le-a dat peste nas si a precizat ca din cauza inconstientei si a nepasarii de care da dovada o masa mare de oameni, lucrurile se vor agrava, iar cazurile de oameni infectati cu coronavirus vor creste pe zi ce trece.

loading...
„Si vor fi si mai multi, din pacate, din cauza inconstientei si a nepasarii celor care cred ca le stiu mai bine pe toate, ca detin adevarul absolut, ca totul e doar conspiratie si zvon, ca oamenii nu mor, doar se prefac, iar doctorii ce lupta in linia intai, doar joaca un ieftin teatru. Oameni ca mine ar trebui sa se justifice pentru ca le pasa, in opinia atotstiutorilor care neaga orice, oricand, oricum, desigur, doar pe banuieli, dar fara argumente concrete. Ei bine, asta nu se va intampla. Fac de zeci de ani fata cu brio multitudinii de vorbe aruncate”, a mai spus Andreea.

Ea nu a avut deloc cuvinte de lauda la adresa celor care nu respecta regulile de distantare si de igiena, ci i-a criticat si ea dur, spunand ca nu stiu sa faca ceva bun pentru viata lor, ci stiu doar sa dea din gura.

„A fi Gica Contra e o moda acum. Pricep. E ca teribilismul la o varsta la care, totusi, razvratirea e parte a evolutiei. Aici, insa, vorbim de maturi care au incetat a mai evolua si se blocheaza in pareri care le dau impresia ca sunt… interesanti. Atat. Daca ii iei la bani marunti, majoritatea sunt oameni care nu au realizat mai nimic valoros, carora nu le-a pasat niciodata de viata altcuiva, nu s-au framantat vreodata sa ajute, sa faca un gest de omenie profund. Cu gura, insa, suntem toti viteji. (…)Nu exista garantie astazi pentru nimeni. Ce-ar fi sa fim doar precauti, chiar daca asta nu ar avea pentru unii sens? Uite-asa, din respect pentru cei ce inca mai sunt, pentru cei iubiti ce deja sunt ingeri. Da, sunt multiple probleme. Da, economia e jos. Da, nu ne place viata asta. Tocmai de aceea, sa facem tot ce putem, cat putem. Sa incepem de aici : #poartamasca #pretuiesteviata”, a scris indragita vedeta TV.

sursa: libertateapentrufemei.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro