Andreea Pirui, ceruta de sotie de ziua ei!

Andreea Pirui a implinit astazi frumoasa varsta de 32 de ani si a facut cel mai important pas din viata ei.

Andreea Pirui a fost una dintre cele mai apreciate concurente din sezonul doi Puterea Dragostei, formand un cuplu cu Marius. Cei doi au trecut prin foarte multe momente dificile, relatia lor fiind descrisa asemenea comportamentului personajelor Tom si Jerry. Cu toate acestea, cei doi au gasit mereu puterea de a trece cu bine peste orice obstacol si si-au continuat relatia.

Andreea Pirui a petrecut de ziua ei alaturi de familie, prieteni si mai multi fosti concurenti din casa Puterea Dragostei. Pe cand distractia era in toi si unul dintre invitati a pus o melodie romantica pe care Andreea voia sa o schimbe, a aparut in cadru Marius. Iubitul ei venise cu un tort, moment care a impresionat-o pe Andreea, dar adevarata surpriza abia acum urma.

Marius s-a asezat din nou in genunchi (n.red. Marius a mai cerut-o de sotie pe Andreea si in cadrul emisiunii Puterea Dragostei) si i-a adresat cea mai importnata intrebare.

loading...
„Mi-am dat seama ca tu chiar esti femeia vietii mele. Vrei sa fii sotia mea?”

Fara sa stea prea mult pe ganduri, Andreea Pirui a acceptat cererea in casatorie a lui Marius.

Invitatii au felicitat-o pe Andreea, urandu-i „Casa de Piatra” si bucurandu-se alaturi de ea. Intregul moment a fost surprins live pe Instagram de Andreea Pirui, care nu stia ce i se pregateste. Fanii cuplului au fost incantati sa vada ce lucruri frumoase se intampla intre Marius si Andreea si le-au urat toate cele bune in comentarii.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro