Andreea Pirui este insarcinata?!

Andreea Pirui de la Puterea dragostei, insarcinata? La scurt timp dupa ce a fost ceruta in casatorie de Marius, au aparut imagini cu ea cu burtica.

Andreea Pirui, fosta concurenta a sezonului 2 Puterea dragostei, si-a sarbatorit vineri ziua de nastere, iar una dintre cele mai placute si totodata neasteptate surprize a venit de la Marius. In timp ce toata lumea ii credea despartiti, iata ca indragostitii au stiut sa dea vestea impacarii in cel mai frumos mod.

Cu toate ca si Andreea Pirui a fost luata prin surprindere de gestul lui Marius, acela de a o cere in casatorie chiar de ziua ei, aceasta a spus un DA hotarat, fara sa stea prea mult pe ganduri, desi era vizibil emotionata. Initial, Marius si-a facut intrarea cu un tort, iar la scurt timp dupa ce a ajuns in fata iubitei lui, acesta s-a pus in genunchi si a pus intrebarea: ”Vrei sa fii sotia mea?”
loading...
La numai o zi de la fericitul eveniment, fanii cuplului au inceput sa vorbeasca despre o posibila sarcina. Andreea Pirui ar fi insarcinata, iar acesta ar fi adevaratul motiv pentru care Marius ar fi cerut-o de sotie. In imaginile suprinse de cei prezenti la ziua Andreei, se poate observa ca acesteia i-a cam crescut burtica, iar asta i-a dus pe multi cu gandul la un copil.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro