Avocatul clanului Duduienilor face declaratiile ce pun stop tuturor speculatiilor

Dupa ce multa lume si-a exprimat parerea cu privire la o viitoare razbunare din partea clanului Duduienilor, fata de cei care l-au omorat pe Emi Pian, avocatul familiei clarifica situatia.

Avocatul clanului Duduienilor, Cristian Caracoti, a facut declartiile ce vor stopa, cu siguranta, toate comentariile si speculatiile despre clanul Duduienilor.

S-a speculat neincetat faptul ca va urma un mare razboi, o mare razbunare, ca cineva va plati cu siguransa pentru decesul lui Emi Pian, astfel ca avocatul clanului Duduienilor a aparut intr-o emisiune televizata, pentru a clarifica situatia in mod oficial.

„Motivul pentru care ne-am intalnit astazi aici este a transa toate informatiile false din ultimele zile. Cauza decesului lui Mototolea Florin nu este atacul de cord, nu are legatura cu consumul de droguri. A fost sectionata artera femurala a piciorului drept. De asemenea, am auzit zvonuri ca fratii ar fi plecati din tara si s-ar intoarce pentru a se razvbuna, este total eronat, fratii erau in tara in momentul tragediei, nu au cautat si nu cauta sa se razbune”, a declarat avocatul, pentru Romania TV.

loading...
Cristian Caracoti a explicat si faptul ca totti membrii familiei au fost deja audiati, dar nu a fost nimeni acuzat. Acesta a declarat, ferm convins, ca nu se pune problema rabunarii fata de clanul Rinu, dand chiar un exemplu in care Elvis Pian a fost injunghiat in urma cu cativa ani, dar nimeni nu a mers mai departe cu violenta.
„Toti membrii familiei au fost audiati in calitate de martori, nu au fost formulate acuzatii, niciun membru nu e suspect sau inculpat. Nu va exista razbunare, nu va fi razboi. In urma cu trei ani de zile fratele lui, Elvis Pian a fost taiat in zona gatului, timp de trei ani nimeni nu a cautat razbunare si razboi. Va solicit sa incetati cu informatiile eronate si sa lasati membrii familiei in pace. Nu va exista nicio intentie de razbunare din partea nimanui din familie”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro