Bianca de la Puterea Dragostei, prima reactie dupa ce a aflat ca Livian s-a intors la Istanbul

Bianca Comanici a tinut sa-si lamureasca sustinatorii cu privire la Livian!

Dupa ce Livian a spus de ziua lui de nastere ca el cu Bianca se inteleg foarte bine, dar au decis sa nu mai formeze un cuplu si sa ramana prieteni, fanii celor doi au sarit s-o sprijine pe fosta concurenta, tinand cont ca aceasta si-a facut publice sentimentele pentru ”Lobo”, de fiecare data. Livian a descris-o pe fosta lui iubita ca fiind o persoana ambitioasa si foarte puternica, insa acesta considera ca au caractere asemanatoare si mereu iese cate o scanteie care aprinde cearta.

Bianca Comanici a decis sa puna capat tuturor zvonurilor si le-a promis sustinatorilor ei ca va face un vlog prin care va povesti tot ce s-a intamplat intre ea si Livian in ultima perioada.

”Va rog sa fiti linistiti, dragii mei, pentru ca urmeaza sa fac un live diseara sau daca nu, un vlog, unde o sa vorbesc si eu despre mine si Livian si atunci o sa va linistiti”, a explicat Bianca de la Puterea Dragostei. Frumoasa fosta concurenta parea la un pas de a izbucni in lacrimi.

loading...
Livian a vorbit foarte furmos despre relatia lui cu Bianca, insa a tinut sa precizeze anumite lucruri, referitoare la o posibila impacare.
„A fost frumos tot ce-a fost, poate fi la fel de frumos, dar nu spre o relatie. Sincer, nu mai simt sa mearga spre o relatie. In urma discutiilor, a tuturor chestiilor. E o fata extraordinara, o partenera de viata, care te ingrijeste, te trage dupa ea pentru ca ea este intr-o continua crestere. E foarte ambitioasa si puternica. Dar e ceva care provoaca o scanteie care deranjeaza, care ne aduce mereu intr-un punct de tensiune.”, a spus Livian, referitor la relatia lui cu Bianca Comanici.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro