Bianca Dragusanu s-a fotografiat cu burtica la vedere.

Frumoasa Bianca Dragusanu a avut prima aparitie publica, dupa ce s-a speculat ca este gravida. Vedeta a publicat o poza cu ea si partenerul ei, Alex Bodi.

Bianca Dragusanu, in varsta de 38 de ani, are o relatie frumoasa cu Alex Bodi. In ciuda certurilor si despartirilor, se pare ca cei doi nu pot unul fara celalalt. Ei au fost intotdeauna lipsiti de inhibitii si au stiut de vor unul de la altul.

Blondina a postat pe contul ei de Instagram o prima fotografie, unde se vede totul. Fanii sai au analizat bine imaginea sa surprinda burtica vedetei, despre care se spune ca ar fi insarcinata.

„Partners in crime ? Bonnie & Clyde #monaconights #montecarlo #monaco #summer #partnerincrime (n.r.: Parteneri in crime. Bonnie & Clyde #noptiinmonaco#montecarlo #monaco #vara #partenerincrime)”, a scris fosta prezentatoare pe contul ei de Instagram. In schimb, Bianca Dragusanu nu a comentat deloc despre subiectul privind posibila sarcina.

loading...
Bianca Dragusanu si Alex Bodi au fost complesiti de mesajele fanilor, care s-au intrecut in felicitari si mesaje frumoase.

„Ma bucur mult sa va vad fericiti… va potriviti”, “Frumos cuplu, sunteti minunati! Toate cele bune va doresc in viata”, “Va pup, frumosilor” sunt doar cateva dintre mesajele magulitoare primite de cei doi.

Bianca are o fiica din casatoria cu Victor Slav si detine un atelier de croitorie de care este tare mandra. Vedeta s-a impacat cu Alex Bodi de care a divortat la notar in urma cu mai bine de cinci luni.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro