Bianca Dragusanu si Alex Bodi se casatoresc!

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au facut marele anunt: se casatoresc! Aflati intr-o vacanta romantica, cei doi par mai fericiti ca niciodata.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi sunt mai fericiti ca niciodata, asa ca au ales sa imparta cele mai noi si frumoase vesti cu fanii lor: se casatoresc! Dupa trei casnicii, doua alaturi de Victor Slav si una tot cu Alex Bodi, Bianca Dragusanu este pregatita sa dea uitarii trecutul sau tumultuos si sa se lase prinsa in mrejele iubirii, inca odata, alaturi de barbatul cu care a avut una dintre cele mai controversate relatii din showbiz-ul romanesc.

Dupa numeroase certuri si impacari publice, un divort cu scandal si dezvaluiri intime, Bianca Dragusanu a decis sa treaca peste tot ce a fost si sa ii dea inca o sansa barbatului pe care il iubeste. Fara doar si poate Alex Bodi o iubeste enorm pe Bianca Dragusanu, chinuindu-se din rasputeri sa o recucereasca, iar fosta prezentatoare TV a fost constienta de eforturile facute de fostul si viitorul ei sot, asa ca i-a mai acordat o sansa.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au avut o vara plina! Au fost intr-o super-vacanta de familie, la mare, alaturi de copiii lor, iar acum au decis sa plece intr-o escapada romantica in cea mai frumoasa destinatie din Europa: Coasta de Azur.

loading...
In cadrul unei emisiuni televizate, blondina a marturisit ca este pregatita sa se casatoreasca din nou cu Alex Bodi, pentru ca a lasat trecutul in urma, iertand si uitand tot ce nu a mers bine in relatia lor.

”Am avut 2 soti, doua divorturi, urmeaza a treia casatorie. Din prima casatorie a rezultat Sofia, de a doua nu am ce sa vorbesc, este irelevanta. In viata mea se petrec atat de multe lucruri frumoase… Tot ce se intampla acum, se intampla cu un scop,” a declarat Bianca Dragusanu.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro