Ce a facut Emi Pian fix inainte de incident

Lumea interlopa bucuresteana a ramas fara unul din liderii importanti. Procurorii de caz incearca in aceste zile sa refaca intregul film al evenimentelor din noaptea de 3 spre 4 august, pentru a intelege cum s-a ajuns la deznodamantul pe care deja il stim, si anume decesul lui Emi Pian.

Procurorii care se ocupa de acest caz au anuntat ca au reusit sa refaca firul evenimentelor din noaptea de 3 spre 4 august, ajutati si de imaginile de pe o camera de supraveghere aflate in zona respectiva. Astfel ca, anchetatorii au reusit sa afle ca in noaptea respectiva in locatia din cartierul Giulesti, in afara de Emi Pian si fiul sau, se mai aflau Nat Minca, din clanul Sadoveanu, Ninel Stocaru, si Richard Emanuel Gheorghe. Anchetatorii spun ca acesta nu venise singur, ci insotit de prietenul sau Ciprian al lui Napi.

Ceea ce a urmat a degenerat in crima, si anume la un moment dat Emi Pian ar fi avut o disputa cu Richard Emanuel Gheorghe, care il imprumuta pe unul dintre jucatori. Martorii au declarat ca Emi Pian i-ar fi reprosat acestuia acest fapt, cu toate ca in lumea camatarilor acest lucru este strict interzis. Dupa mai multe acuzatii verbale, Richard l-ar fi lovit in piept pe Emi, iar cel din urma extrem de nervos i-a cerut fiului sau sa-l sune pe Gratian, fratele lui Emi Pian, ulterior acestui incident, lucrurile pareau sa se fi linistit, iar Emi Pian, spun martorii din ancheta in curs, a hotarit sa plece inainte ca fratii si prietenii sai sa ajunga la adresa respectiva.
loading...
Martorii au declarat ca la un moment dat Emi Pian, insotit de Gratian si alte cateva masini plini cu membrii clanului ”Duduianu” s-ar fi intors in locatie unde ar fi reinceput altercatia cu Richard, acesta in cele din urma scotand un briceag, iar in disperare de cauza si cu ochii plini de spray lacrimogen, l-ar fi ranit in gamba pe Emi Pian. Dupa acest moment Richard a fugit in strada unde a fost prins de fratele lui Emi Pian, Gratian si Ciprian Pian, si l-ar fi lovit pe tanarul cazut la pamant cu sabiile si un topor, fara sa stie ca in zona respectiva erau si camere de luat vederi, care de altel au ajutat foarte mult anchetatorii in refacerea firului povestii.
Dupa bataia aplicata lui Richard, Gratian i-ar fi spus nepotului sau, fiul lui Emi Pian, sa-l duca pe acesta la spital, unde a si decedat, in urma unui infarct, conform datelor din necropise, dar si datorita pierderii unei cantitati consiederabile de sange. Acum tanarul Richard Emanuel este in arest preventiv, sub acuzarea de omor, iar fratele lui Emi Pian a fost si el arestat sub acuzatia de tentativa de omor, amandoi fiind sub arest preventiv de 30 de zile.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro