Ce ar alege Livian dintre Bianca si familia lui?

Intrebat ce ar alege dintre Bianca si familia lui, Livian a oferit un raspuns care i-a luat pe internauti prin surprindere!

Daca la inceput Nelson Mondialu, tatal lui Livian,. Nu avea deloc o parere buna despre relatia fiului sau cu Bianca, se pare ca barbatul a ajuns sa fie constient de iubirea tinerilor, asa ca il sustine pe fiul sau indifferent de ce decizie ar lua. Livian a fost pus in fata unei decizii foarte grele: ce ar alege dintre Bianca si familia lui, iar raspunsul oferit de tanar i-a surprins pe internauti.

De foarte multed ori Livian a avut, cumva, de ales intre Bianca si familia lui, lucru pe care a evitat sa-l faca de fiecare data. Vitejeste, Livian a gasit un compromise care sa nu ii strice relatia cu parintii si apropiatii, dar care sa o multumeasca si pe iubita sa, pentru a Evita certurile si discutiile.

Daca ar fi nevoit sa faca o astfel de alegere, in adevaratul sens al cuvantului, Livian a marturisit ca e pregatit sa faca in asa fel incat sa impace pe toata lumea si, potrivit Kanald.ro, tanarul ar face pasul cel mare, doar pentru a nu fi nevoit sa renunte la oricine din familia sa, sau la Bianca.

loading...
„E o intrebare buna, dar pe care o sa o evit banditeste. Daca ar fi sa alegi intre Bianca si familia ta, ce ai alege? Ei bine, dragilor, as face in asa fel ca Bianca sa fie familia mea,” a dezvaluit Livian.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro