Ce fac Bianca si Livian de la Puterea Dragostei, dupa terminarea emisiunii.

Bianca si Livian de la Puterea Dragostei au fost un cuplu controversat in emisiune, insa au reusit sa castige marele premiu pus la bataie. Concurenta nu a fost deloc pe placul tatalui iubitului ei, insa ei nu au tinut cont de nimeni si nimic.

Nelson Mondialul, tatal lui Livian, a vorbit foarte urat despre iubita fiului sau in repetate randuri si a declarat in mod public ca nu o accepta in familie. Relatia lui Livian cu Bianca de la Puterea Dragostei a fost presarata cu multe obstacole, insa au reusit sa treaca cu bine peste toate.

Se pare ca parerea lui Nelson Mondialul despre Bianca Comanici ar fi schimbata, dupa ce a aceasta a castigat pentru a doua oara premiul cel mare de la Puterea Dragostei. Acum ramane de vazut daca a fost ingropata securea razboiului.

„E o intrebare buna, dar pe care o sa o evit banditeste. Daca ar fi sa alegi intre Bianca si familia ta, ce ai alege? Ei bine, dragilor, as face in asa fel ca Bianca sa fie familia mea.’, a spus Livian pentru Kanal D.

loading...
Bianca de la Puterea Dragostei sustine ca nu a mai pastrat legatura cu tatal lui Livian, insa cu mama lui vorbeste de fiecare data cand are ocazia.

„Cu mama lui Livian am mai vorbit si imi place ca este destul de respectuoasa cu mine, imi raspunde la mesaje daca ii scriu, in schimb cu tatal lui nu am pastrat legatura, nu am vorbit absolut deloc, am vorbit doar atunci in emisiune. Eu consider ca sunt ok cu ei.”, a spus Bianca.

Dupa terminarea emisiunii, Bianca si Livian de la Puterea Dragostei s-au mutat impreuna in Bucuresti. In aceste momente, relatia lor este incerta si asteapta sa vada cum se inteleg in aceeasi casa, apoi vor decide daca relatia lor va continua.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro