Ce spune vedeta despre primul iubit din viata ei

Frumoasa Bianca Dragusanu traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei. Este fericita pe plan sentimental, insa nu toate relatiile blondinei au fost reusite. Prima relatie fiind cel mai bun exemplu pentru „asa nu”.

Putini stiu ca Bianca Dragusanu si-a inceput viata inainte de majorat. Ea a povestit pentru Tabu.ro ca prima experienta a fost cea mai urata din viata ei.

„Mi-am inceput viatainainte de “Din Dragoste”. Atunci aveam 17 ani. A fost o experienta trista, ala era un dobitoc” , povestea Bianca Dragusanu, pentru Tabu.ro.

Prietenii vedetei au oferit detalii despre barbatul care i-a luat virginitatea. Ei spun ca era un baiat frumusel, dar neserios.

loading...
„Era un baiat frumusel din Calan, care le aburea pe toate fetele, insa nu ramanea cu niciuna”, explica surse din apropierea vedetei.

„Dragusanu a pus suflet in relatia cu el, dar nu merita, era un om pe care il interesa doar persoana lui! Multe dintre domnisoarele care au fost cu acest tip s-au declarat dezamagite!”, mai adauga aceasta.

Lumea mondena nu se mai satura de Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Cei doi au avut o relatie de-a dreptul tumultoasa si presarata cu ceruturi si despartiri destul de publice. Ei au fost intotdeauna lipsiti de inhibitii si au stiut de vor unul de la altul.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au vorbit intotdeauna deschis despre subiectul copiilor, avand in vedere ca au copii si din alte casnicii. Recent, cei doi au fost surprinsi in timp ce au intrat de mai multe ori intr-un magazin pentru copii.

Paparazzi SpyNews i-au surprins pe cei doi cum s-au intors in magazinul respectiv si au mai achizitionat inca ceva. Alex Bodi a fost atent sa nu greseasca, asa ca i-a aratat o poza unei anagajate al magazinului cu produsul dorit. De aici au pornit zvonurile ca Bianca Dragusanu ar putea fi insarcinata, insa niciunul dintre ei nu a confirmat nimic pana in acest moment.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro