CELE DOUA SURORI DIN VASLUI, CONCURENTE LA PUTEREA DRAGOSTEI, AU FACUT DEZVALUIRI PICANTE

Cele doua surori din Vaslui, concurente la Puterea Dragostei, au facut dezvaluiri picante. In cadrul unui vlog, Alexandra si Adriana au marturisit faptul ca au facut videochat, dar si alte lucruri ”indraznete”.

Cele doua concurente au facut un vlog in care le-au raspuns fanilor la cele mai indraznete intrebari. Una dintre curiozitatile admiratorilor a fost sa afle daca Alexandra si Adriana au facut videochat.

„Am facut doua zile, trei zile? Doua zile am incercat, dar nu mi-a placut si am zis sa renuntam pentru ca nu e de noi. Nu ne-a placut si am renuntat. Si aici am raspuns la intrearea multora dintre voi. Multi m-au intrebat daca am facut videochat sau daca fac. Deci am facut, am incercat, nu era de mine si am renuntat”, au spus cele doua fete.
loading...
La intrebarea „Am/N-am trimis vreodata poze nud”, cele doua surori au raspuns vehement ca da. De asemenea, Alexandra si Adriana au recunoscut ca s-au uitat la filme pentru adulti alaturi de partenerii de viata.

Alexandra a recunoscut ca a privit mai mult pentru fostul ei sot. De asemenea, cele doua tinere au recunoscut ca au facut dragoste in piscina, dar si ca au trimis poze nud.

Bianca si Livian sunt castigatorii sezonului doi „Puterea Dragostei”, iar acest lucru pare ca a schimbat putin perspectiva lui Nelson Mondialul, care nu era de acord cu relatia lor. Si asta pentru ca dupa aflarea rezultatelor, tatal lui Livian a postat pe retelele de socializare un mesaj de sustinere pentru Bianca si pare sa o accepte acum.
La un moment dat, in cadrul emisiunii, tanarul a fost intrebat ce ar alege intre Bianca si familia lui, iar raspunsul a fost pe placul fanilor.

„E o intrebare buna, dar pe care o sa o evit banditeste. Daca ar fi sa alegi intre Bianca si familia ta, ce ai alege? Ei bine, dragilor, as face in asa fel ca Bianca sa fie familia mea”, a spus Livian.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro