Clanul Duduianu, audieri la Serviciul Omoruri de la Politia Capitalei

Clanul Duduianu e asteptat, luni, la audieri la Serviciul de Omoruri al Politiei Capitalei. Nu mai putin de cinci membri, printre care si fiul lui Emi Pian, sunt asteptati sa dea explicatii privind conflictul cu membrii clanului care l-a ucis pe Emi Pian.

Liderul Duduienilor, Emi Pian, a fost condus duminica pe ultimul drum de un alai impresionant de rude si forte de ordine. Zeci de politisti si jandarmi au fost prezenti pentru a se asigura ca nu au loc incidente. Cinci amenzi au fost date celor care nu au respectat masurile de prevenire impotriva Covid-19.

A doua zi dupa inmormantarea lui Emi Pian, continua audierile in cazul crimei care a aruncat in aer lumea interlopilor din Bucuresti.

Principalul suspect in cazul uciderii lui Florin Mototolea, alias Emi Pian, liderul clanului Duduianu, adus vineri in fata instantei in haine de spital si cu mana in gips de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, a fost arestat preventiv, prin decizie judecatoreasca, pentru 30 de zile.

loading...
Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, principalul suspect in cazul uciderii liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost vineri arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva, insa Richard Emanuel Gheorghe va fi pus in arest.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, in varsta de 39 de ani, a fost ucis, in noaptea de luni spre marti, dupa ce a fost injunghiat intr-un conflict intre mai multe persoane, in timpul unei partide de barbut. Fratii interlopului spun ca, in realitate, crima a fost premeditata, intre clanuri existand conflicte mai vechi.

Acum autoritatile sunt in garda si se declara pregatite pentru a interveni in forta in cazul in care , in urmatoarele zile, ar putea avea loc o eventuala razbunare intre clanuri.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro