CRIMINALUL LUI EMI PIAN, VIATA DE NABAB!

Ciprian Napy face parte din Clanul Rinu, grupare interlopa care actioneaza in Sectorul 2 al Capitalei, in zona podului Colentina. Tanarul cu viata de lux este fiul lui Napy, unul dintre liderii clanului.

Culmea este ca ucigasul lui Emi nu este deloc strain de Clanul Duduianu. Dincolo de partidele de barbut dintre cele doua grupari, care au dus la moartea lui Pian, in urma cu zece ani cele doua clanuri faceau „afaceri” impreuna.

Clanul Duduianu domina Bucurestiul de ani de zile. Mai multi membrii au facut parte din asa zisul lot „Vlasov”. In 2013 procurorii i-au trimis in judecata pe Constantin Raducanu, zis „Costel al lui Caran”, Gheorghe Stan, zis „Bulgaru”, Nicolae Duduianu, zis „Caleea”, Emil Raducanu, zis „Emil al lui Caran”, Nicolae Constantin, zis „Aramis”, Valentin Duduianu, zis „Beadim”, Daniel Duduianu, zis „Edison”, Marius Gheorghe, zis „Marius al lui Rinu”, Aurel Raducanu, zis „Aurel al lui Caran”, Traian Simion,zis „Udi”, Sofian Vaduva, zis „Denom”, si Elena Constantin, zisa „Vipera”.
loading...
Ei erau acuzati de camatarie, in dosar fiind audiat si fostul sef al Camerei de Comert, Mihai Vlasov. Procurorii aveau informatii ca Vlasov era unul dintre cei care apelau la Duduieni pentru imprumuturi atunci cand pierdeau la casino.

Ciprian Napy duce o viata de nabab si, cum altfel, isi tine la curent prietenii virtuali cu tot ce face. Acum doua zile, tanarul a postat un video in care apare calare prin munti, iar internautii i-au lasat o multime de comentarii apreciative. Dupa plimbarea pe cal, se pare ca interlopului i-a venit chef de barbut, asa ca a incins o partida chiar cu Emi. La un moment dat, cei doi s-au certat, iar Napy l-a injunghiat in mod repetat.

In urma cu scurt timp, atat Ciprian, cat si alti suspecti, membri al Clanului Rinu, au fost dusi la audieri la sectia Omoruri de la Politia Capitalei.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro