Cristian, fratele Biancai de la Puterea dragostei, are iubita in Romania?

La cateva zile de la debutul sezonului 3 Puterea dragostei, telespectatorii au inceput sa speculeze faptul ca fratele Biancai, Cristian, ar avea o iubita acasa.

Dupa ce s-a aflat ca este concurent in sezonul 3 Puterea dragostei, toti au inceput sa speculeze ca fratele Biancai, castigatoarea primelor doua sezoane ale emisiunii din Turcia, Cristian Comanici, ar avea o iubita acasa, in Romania. De la ce au pornit aceste zvonuri?

Ei bine, in urma cu ceva timp acesta ar fi aparut intr-un live al surorii lui alaturi de o femeie, iar la momentul respectiv nu a lamurit daca este sau nu vorba despre o iubita sau o prietena. Acum ca apare zilnic la televizor, telespectatorii si-au amintit de momentul cu pricina si au inceput sa vorbeasca despre femeia cu care ar avea o relatie Cristi de la Puterea dragostei.

Ei bine, toate aceste zvonuri au ajuns la urechile concurentului, care nus-a sfiit sa lamureasca situatia si a vorbit deschis despre asa-zisa iubita din Romania. Are sau nu o relatie in afara competitiei?

loading...
„Vreau sa lamuresc ceva ce am citit eu pe grupuri, cum ca am eu iubita acasa si chestii de astea. Fata cu care am fost pe live la beraria centrala, in live-ul surorii mele este o prietena foarte buna si ne intelegem super bine. Daca voi credeti ca este iubita mea, e problema voastra. Eu am dat-o cum e”, a spus Cristian Comanici, fratele Biancai si actual concurent al sezonului 3 Puterea dragostei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro