Daniela Crudu, magnet pentru barbatii agresivi.

Fosta asistenta TV, Daniela Crudu, a facut un pas mare in relatia sa cu Gabi Badalau. Cei doi s-au mutat impreuna intr-o vila din Bolintin Vale, imediat dupa ce s-au intors dintr-o vacanta romatica petrecuta impreuna pe o insula exotica.

Daniela Crudu si Gabi Badalau au o relatie de doua luni. Bruneta s-a mutat recent in casa lui Gabi, de unde fosta sotie a acestuia, Claudia Patrascanu, a fost alungata in 2019, impreuna cu cei doi baieti ai cuplului.

Apropiatii lui Badalau spun ca relatia nu este serioasa, chiar daca, momentan bruneta a decis sa locuiasca la el.

„Gabi le aduce pe toate sa locuiasca la el. Asa ii place lui, sa le aiba pe toate la dispozitie. Asta nu inseamna ca gata, e indragostit sau o ia de nevasta. Va scapa de ea la fel cum a scapat de toate celelalte”, au declarat surse pentru Impact.ro.

loading...
In prezent, Gabi Badalau se afla in plin proces de divort cu Claudia Patrascanu, mama copiilor sai, insa asta nu l-a impiedicat sa isi refaca viata alaturi de Daniela Crudu.

Cei doi se lupta pentru custodia baietilor lor, Gabriel, in varsta de 6 ani si Nicholas, de 3 ani jumatate, dar si pentru impartirea bunurilor.

Claudia Patrascanu a facut publica decizia ei de a se desparti de Gabi Badalau.„Dupa atata umilinta, abuz emotional, infidelitati, lipsa de langa cei mai minunati copii, jigniri, minciuni… Renunt! Renunt la viata falsa si trista pe care am indurat-o intr-un an cat intr-o suta! ! Vreau sa lupt, dar nu sunt singura, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curati si sinceri oameni din viata mea, copiii mei. Veti creste cu iubire si liniste… restul nu conteaza! Atat timp cat Dumnezeu ne da sanatate, le putem face pe toate”, scria ea pe contul de Instagram.

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau s-au casatorit in 2015 si au decis sa divorteze 3 ani mai tarziu.

Fosta asistenta TV a fost batuta in trecut de partenerii de viata. Ea a ajuns la spital chiar la inceputul acestui an, dupa ce a fost agresata de iubitul croat in fata blocului in care locuia. Vedeta a mai fost agresata si de fostul fotbalist de la Steaua, Mihai Costea, in timpul relatiei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro