Despartire surprinzatoare in showbiz!

O noua despartire socheaza showbiz-ul romanesc: este vorba despre Walter si Raluca Zenga, care nu ar mai forma un cuplu de aproape un an.

De aproape un an, Walter si Raluca Zenga au decis sa puna punct povestii lor de dragoste, chiar daca inca nu au divortat oficial. Aceasta veste a fost tinuta secret mult timp, mai ales ca cei doi soti au continuat sa pozeze in cuplul fericir, care are o familie model.

Chiar daca s-au despartit acum mai bine de un an, Walter si Raluca Zenga au dorit sa mentina aparentele unui cuplu fericit fata de toata lumea, fie ca vorbim despre jurnalisti, apropiati de-ai cuplului sau persoane din apropierea acestora, chiar daca in realitate, Walter Zenga si Raluca Zenga si-au trait vietile independent unul fata de celalalt.

Se pare ca motivul principal care a dus la despartirea dintre Walter si Raluca Zenga este, fara doar si poate, distanta. Automat au aparut si multe neintelegeri din aceasta cauza, iar lipsa unei comunicari eficiente si a timpului petrecut impreuna, ca un cuplu, au dus la o ruptura iremediabila intre faimosul antrenor si frumoasa lui sotie.

loading...
Desi au incercat din rasputeri sa ramina impreuna si, mai apoi, sa pastreze aparentele, realitatea este ca Walter si Raluca si-au vazut fiecare de viata sa. Daca el era plecat pentru a antrena diverse echipe prin lume, Raluca a avut timpul de a face ceea ce isi doreste: a calatorit pentru a scrie pe blogul sau, iar Walter nu a acompaniat-o in India, Africa sau Sri-Lanka.

„Nu mai stiu de cand nu ne-am mai vazut (n.red.- Walter si Raluca Zenga) … Imi trece timpul mai usor, pentru ca sunt cu Walter Jr si Samira si facem lucruri absolut minunate impreuna,” dezvaluia Raluca in martie, in cadrul unui interviu televizat.

Se pare ca, in mod oficial, Raluca nu isi doreste sa divorteze pentru ca ar vrea sa pastreze atat statutul pe care Walter i l-a oferit, dar si numele. De asemenea, cei doi soti nu mai posteaza fotografii impreuna pe retelele de socializare de ceva timp si nici nu au mai plecat impreuna in vacante, asa cum at fi normal sa faca o familie.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro