Emi Pian, mesaj emotionant pentru fratii sai, inainte sa moara

Moartea lui Emi Pian a intristat intreaga lume interlopa, multi dintre cei care l-au cunoscut sustin ca regreta enorm trecerea lui in nefiinta. Cei mai indurerati sunt membrii familiei, care nu-si revin din soc. Interlopul tinea foarte mult la familia lui, chiar inainte sa moara, el a facut un live pe retelele de socializare, in care transmitea un mesaj emotionant fratilor lui.

Acesta isi marturisea sentimentele sincere pentru fratii sai. Totul pare sa fie cumva un mesaj de adio, Emi Pian parca presimtind ca nu avea sa ii mai vada niciodata. „Daca se uita fratii mei la live-ul asta, eu unul pot sa le spun direct… Ii iubesc foarte mult! Pe toti in egala masura”, a spus Emi Pian, cu ochii in lacrimi.

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea zis Emi Pian, a murit dupa ce a fost implicat intr-un scandal care a avut loc in Sectorul 6 al Capitalei.

Politistii au fost sesizati in jurul orei 3.00, iar cand au ajuns la fata locului au identificat mai multi oameni implicati in scandal. Doi barbati au fost transportati la spital, inclusiv liderul clanului Duduianu, grav ranit.

Florin Mototolea avea 39 de ani si a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plagi injunghiate.

loading...
Dupa ce au aparut diverse informatii in presa, vizavi de noaptea crimei, cand Emi Pian a fost injunghiat de un rival, George, varul liderului clanului Duduianu, rupe tacerea si spune care a fost, de fapt, motivul pentru care a fost ucis interlopul.

George povesteste ca in acea seara nu se juca barbut, ci poker, iar motivul incaierarii nu a fost de bani, ci de la „o gluma proasta”.

„Emi Pian e varul meu dar, fiind mai mare, cam de-o seama cu tata, eu ii spun unchi. N-a pornit nici o belea de la nici un fel de barbut. Nu se juca barbut in casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o suma de 300.000 euro. Toata beleaua s-a pornit de la o gluma. S-a facut o gluma mai aiurea si asta a fost toata discutia. De aici a pornit toata cearta.

Nu cred ca va reactiona absolut nimeni in nici un fel. Dreptate o sa faca legea. Dumnezeu e sus si o sa aiba grija de toata lumea. Razboi cu pumnul nu se mai face nicaieri.

Pian Senior nu e bine deloc, este arestat, nu e cum trebuie. Va veni si tataie la inmormantare. Ii da permisie, sigur. Nu se stie sigur cand e inmormantarea. Nu a murit tatal lui Emi, asa cum s-a scris”, a explicat George Pian pe vlogul sau, potrivit Wowbiz.ro.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro