Emily Burghelea a spus TOT! Asa s-au infectat Vulpita si Viorel cu COVID-19.

Emily Burghelea face declaratii halucinante despre felul in care s-ar fi infectat Vulpita si Viorel cu coronavirus. Ce a spus fosta asistenta tv?

Vestea ca Vulpita si Viorel Stegaru sunt infectati cu COVID-19 a socat pe toata lumea. Dupa ce sotii din Blagesti si alti angajati ai emisiunii prezentate de Mirela Vaida au fost depistati pozitiv cu coronavirus, emisiunea a fost anulata, iar toata lumea a intrat in carantina la domiciliu, chiar si cei infectati, iar asta pentru ca nu s-ar fi gasit locuri libere in spitale.

Acum, dupa aproape doua saptamani de la aflarea vestii, Emily Burghelea scoate la lumina adevaratul motiv pentru care s-a intamplat ce s-a intamplat. Fosta asistenta tv a marturisit ca este socata ca platoul de la Acces a devenit un adevarat focar de infectie, dar spune ca era de asteptat, intrucat nu erau respectate normele impuse de autoritati.

Nimeni nu purta masca, dar asta nu e tot. In timp ce lucra in emisiune, Emily a facut un live, iar conducerea a pus-o sa il stearga pentru a ascunde neregulile din platou.

loading...
„Vestea ca Acces Direct este un focar de infectie m-a lasat muta. Imi pare extrem de rau pentru oamenii de acolo care platesc acum cu ce au ei mai de pret…Sanatatea lor! Le transmit toate gandurile bune, dar in acelasi timp trebuie sa spun ca ma asteptam la asta.

Din pacate, acolo nu s-au respectat niciodata regulile impuse de autoritati. Am lucrat la Acces Direct si stiu foarte bine cat de riscanta era o simpla zi de munca. In starea de urgenta, cand Romania era pustie si nimeni nu avea voie sa iasa din casa fara un motiv intemeiat, cand era ilegal sa stea la un loc mai mult de 50 de persoane, cand masca era obligatorie in spatiile inchise…Acolo nu se respecta nici macar una dintre aceste norme impuse, ba chiar atunci cand cineva purta masca, era stigmatizat.

Ni se spunea ca este un circuit inchis si ca nimeni nu are cum sa se imbolnaveasca, insa gandind la rece, sansele erau mari, foarte mari. Inevitabilul s-a intamplat. Acces Direct a devenit un focar de infectie iar acum, din pacate, multe persoane se confrunta cu virusul care a pus pe jar o planeta intreaga. La un moment dat, mi s-a cerut sa sterg un live de pe Instagramul meu din cauza faptului ca am filmat mai mult decat trebuia si s-a vazut in videoclipul respectiv ca nimeni, dar absolut nimeni nu purta masca. Cred ca inca mai am acel clip in telefon. Si eu am fost una dintre persoanele care si-au pus sanatatea in joc. Se pare ca am demisionat la timp. Din nefericire, in urma mea au ramas oameni care acum sufera din cauza conducerii. Sper din suflet ca toate persoanele afectate sa treaca cu bine peste acest hop. Le doresc multa sanatate si intelepciune” a spus Emily Burghelea intr-un live.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro