Familia Alexandrei Macesanu a primit mesaje de amenintare

Alexandru Cumpanasu a facut publice mai multe mesaje de amenintare pe care familia lui le-a primit pe parcursul demersurilor de a-i gasi pe vinovatii pentru disparitia Luizei Melencu si a Alexandrei Macesanu.

Cazul Caracal nu a fost elucidat nici astazi, la mai bine de un an de cand adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu au fost rapite de Gheorghe Dinca. Presupusul criminal din Caracal a recunoscut ca le-a rapit si violat pe cele doua fete, insa de-a lungul timpului si-a schimbat de mai multe ori declaratia. Nici astazi nu se stie adevarul, iar cele doua familii ale fetelor disparute nu au liniste.

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a anuntat pe contul lui de socializare ca familia lui a primit mesaje socante de amenintare de la un apropiat al familiei lui Gheorghe Dinca.

„Fa, pe tine daca te prind… am sa iti tai gura dintr-o oarte si in alta ca la Joker ca sa vad daca mai zambesti asa pervers. Si daca mai poti, am sa te bat cu fierul incins peste botul ala de maimuta pana cand iti cad dintii ca popicele. Si asta in timp ce barbatul tau vede totul live!”, este unul dintre mesajele de amenintare cenzurate.

loading...
Alexandru Cumpanasu a facut publice toate mesajele de amenintare si a transmis un mesaj public.

„Ce i-ati face acestui derbedeu apropiat familei Dinca? Dragi romani, dragi prieteni, dragi cumpanasi, lupta pt Alexandra a fost extrem de dura?Lupta impotriva infractorilor si interlopilor este extrem de dura? De aproape un an, familia Dinca prin interpusi a incercat sa ma descurajeze atat pe mine si familia mea cat si pe sustinatorii acestei cauze nobile in a le dovedi vinovatia?Au fost multe incercari si multe manevre.

O sa le povestesc cu alta ocazie. Deocamdata vreau sa va pun aici CATEVA din mesajele primite in privat de mine, sotia mea si alte femei. Cu scopul de a intimida si de a opri batalia mea in a dovedi ca fata si baiatul lui Dinca sunt implicati in trafic de persoane?Cititi si spuneti-mi ce merita acest individ? Pana de curand a postat cu cont fals. Gratie bunelor mele relatii i-am aflat numele real. Intamplator este din anturajul familiei Dinca! Limbajul si amenintarile folosite si prezentate sunt vechi. Si sunt doar cateva.

Exista din ultimele 10 zile inregistrari audio, mesaje private si multe alte probe directe prin care a amenintat, jignit si in disperare a incercat la final sa scape de lege vrand sa negocieze. Il anunt ca nici el si nici familia Dinca si complicii lor nu vor scapa? Legea este chiar mai dura in SUA cu amenintarile si jignirile femeilor. (…)”, a scris Alexandru Cumpanasu, in dreptul pozelor cu mesajele de amenintare.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro