Fanii lui Livian il acuza pe castigatorul Puterea dragostei sezon 2 ca ar avea un nou cuplu!

In timp ce Bianca trece prin momente grele, in urma despartirii de Livian de la Puterea dragostei, despre acesta se speculeaza ca deja ar avea o noua iubita!

Pe Instagramul lui Livian a fost postat un mesaj al unui fan, trimis unei pagini de sustinere dedicata fiului lui Nelson.

In screenshot, fanul specula ca Livian de la Puterea dragostei ar avea o relatie acum, pentru ca el era cunoscut pentru emojiul cu lupul, iar Bianca era reprezentata in online de emojiul cu vulpita. Vedem ulterior o postare publicata de Livian, pe carea acesta a pus lupul alaturi de…. o rata! Cum fanii lui Livian nu rateaza nimic, cel care a trimis mesajul a speculat rapid ca rata reprezinta o alta femeie, o noua iubita care este alintata „rautusca”.

Cu siguranta atat fanii care nu cauta neincetat indicii cat si Livian s-au distrat de minune cu acest mesaj, castigatorul sezonului 2 Puterea Dragostei chiar publicand imaginea la InstaStory.

loading...
FanPage-ul care a primit mesajul a scris deasupra fotografiei ”Dupa ce mi-am facut 10 cruci, NU MA MAI POT OPRI DIN RAS! DECI juuuurrr! Doamne fereste-ma! Acesta e cel mai tare si in acelasi timp tampit mesaj din ultimul timp!”.

In ultimul vlog postat de frumoasa bruneta pe contul ei Youtube a vorbit despre singuratate si despre cum se imte de cand nu mai formeaza un cuplu cu Livian. Bianca a fost intrebata de catre un fan „Cat de mult te afecteaza singuratatea?”, iar raspunsul vedetei a venit imediat.

„Nu foarte mult, pentru ca intotdeauna am fost o persoana singura, intotdeauna mi-a placut sa stau singura. Momentan e dureroasa, fiindca aveam asteptarea aia ca o sa ne mutam impreuna si ma gandeam ca mai astept cateva zile si o sa vina. Adica, nu simteam singuratatea asa cum o simt acum, cand stiu ca nu o sa vina nimeni si trebuie sa ma obisnuiesc eu cu gandul ala ca e posibil sa nu-mi mai gasesc pe nimeni sau trebuie sa gasesc ceva sa ma scoata din starea asta, desi noaptea e cel mai greu, pentru ca sunt singura…”, a spus Bianca in ultimul vlog.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro