Flick Domnul Rima si iubita lui s-au casatorit pe o insula!

Flick si Denisa au ales sa fie impreuna pentru totdeauna! S-au casatorit astazi, in plin secret!

Dragostea pluteste in aer pe o insula din Grecia, unde astazi si-au unit destinele Flick si Denisa. Cei doi au ales o nunta simpla, pe plaja, departe de ochii curiosilor. Imaginile postate pe retelele de socializare au strans mii de aprecieri, iar internautii au ramas masca atunci cand l-au vazut pe Flick deja insurat.

Daniel Buzduan si sotia lui au fost nasii celor doi. Familia lui Buzdugan impreuna cu cei doi indragostiti si bineinteles, ofiterul starii civile, au fost singurii care au participat la minunata nunta de pe plaja din Creta, Grecia.

”Suntem nasi fara de veste/ in cea mai tare poveste!
Am aflat cu o zi inainte ca vor ateriza in Creta Flick si Denisa si ne-au anuntat ca au aranjat sa se casatoresca chiar aici pe insula si ca… noi o sa fim nasi:) La inceput am crezut ca este o farsa, cand Flick mi-a spus ca absolut nimeni nu stie nimic si la eveniment vom fi doar noi, ei si ofiterul starii civile. Acum sunt deja sot si sotie!

loading...
Suntem foarte fericiti alaturi de ei, ne rugam la Dumnezeu ca sa aiba o casnicie binecuvantata, minim doi copii, multa dragoste si foarte multa rabdare, asta o spun din experienta:) Casa de piatra dragii nostri Flick si Denisa! Sa va tineti vesnic nebunia asta, nebunia asta e ceea ce face viata frumoasa!

Si pentru ca suntem in Creta : ?? ??????! Na zisete!
?????? ?????????! Kalous apogonous! Cu drag, Daniel, Monica, Luca si Maria”, este mesajul nasului Buzdugan.

otodata, Flick a facut si cea mai frumoasa rima din viata lui, special pentru casatoria cu Denisa:

”De azi, in fiecare zi
Am sa te strang al piept intruna
Si am sa fiu unde-ai sa fii
Din august, … pentru totdeauna!?
#happilyeverafter @flick_domnulrima
#29.08.2020”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro