Florin Salam a ajuns la SPITAL dupa priveghiul lui Emi Pian!

Emi Pian, sub numele real de Florin Mototolea, a murit pe 4 august in urma unei rafueli la un joc de barbut.

Emi Pian, liderul Duduienilor, s-a stins fulgerator si toata lumea se intreaba cine preia conducerea clanului dupa moartea sa. Legile tiganeati si regulile clanurilor sunt aparent simple. In momentul in care unul dintre lideri piere, conducerea este preluata de urmatorul cel mai in varsta barbat din familie. Asadar, fiul lui Emi Pian nu poate fi urmatorul lider la Duduienilor.

Tatal acestuia, Nicolae Duduianu, se afla in puscarie, dar a fost eliberat pentru a participa la funeraliile fiului sau. Potrivit surselor din media, cel care ar prelua conducerea clanului ar fi unul dintre fratii lui Emi Pian, care este plecat in strainatate. Tot potrivit legilor tiganesti, nu exista testament pentru romi. Toate bunurile raman in familie si fiecare clar stie exact ce are de facut si cu de se ocupa.

Dupa ce ar fi cantat ore intregi fara oprire, se pare ca Florin Salam ar fi ajuns la spital, acolo unde se afla internat fratele sau. Familia fratelui lui Florin Salam, in lacrimi in fata spitalului.

loading...
”Suntem disperati. In situatia noastra pot fi foarte multi oameni. Ne gandim la orice. Nu poti sa aduci un om pe picioare aici si sa ti-l iei… fereasca Dumnezeu. Vrem sa ne ni se comunice, sa stim absolut orice. E familia noastra. E fratele meu”

”Am avut o conversatie telefonica cu domnul Cercel si din auzite, pentru ca un medic ne spune ceva, unul altceva, ne-au spus ca i-au cedat rinichii, ficatul. Am facut rost de numarul lui de telefon si l-am intrebat cu disperare, eram blocati. I-am zis: ”Este adevarat ca fratelui meu i-au cedat organele?” Si dansul a spus: ”Asa, si daca i-au cedat, ce ati putea face voi?” Domnul Streinu-Cercel a spus acest lucru”

Ministrul Marcel Vela a intrat in direct la Romania Tv, unde a anuntat ca printre zecile de persoane amendate s-a aflat si Florin Salam.

„Ca sunt sute de persoane, nu este asa. Ati dat imagini de azi din cursul zilei, acum pe seara nu mai este asa. Mai devreme ati difuzat imagini cu sute de persoane. Nu au fost 800 de persoane. S-au aplicat 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam. Daca sunt acum mai multe de 50 de persoane, se vor da amenzi. Va garantez acest lucru.

Politia si jandarmeria sunt acolo pentru a supraveghea zona, sunt in misiune, ca preventie. Nu mi se pare sa difuzati imagini de pe zi si sa spuneti ca sunt seara. Vad ca dumneavoastra le stiti pe toate. Elicopterul care a supravegheat zona este in misiune, are dispozitive de monitorizare pentru a identifica orice grup mai mare de oameni”, a spus Marcel Vela.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro