Florin Salam, amendat dupa priveghiul lui Emi Pian

Este ancheta in randul politistilor care au intervenit la priveghiul liderului clanului Duduianu, Emi Pian, unde s-au strans sute de persoane fara sa poarte masca ori sa pastreze distanta.

„Vom stabili daca cifrele transmise din teren, cu numarul de participanti, au fost corecte”, anunta seful Politiei Capitalei.

In acelasi timp, ii avertizeaza pe toti ca vor fi identificati si amendati. Inclusiv manelistul Florin Salam, care a fost chemat sa cante la capataiul mortului, a fost amendat.

In plina pandemie, si mai grav, sub nasul politistilor care stateau la poarta, sute de persoane s-au imbulzit la priveghiul interlopului Emi Pian.

Au fost atat de multe incat, la un moment dat, cantaretul Florin Salam, venit acolo sa-l boceasca, le-a atras atentia participantilor ca nu se poate respira.

loading...
Politistii au dat 113 amenzi in valoare de 40.000 de lei, dar spun ca incearca sa-i identifice pe toti cei care au participat la priveghi si au incalcat toate normele de prevenire a imbolnavirii. Pe manelistul Florin Salam, politistii l-au identificat usor. Asa ca si el se afla printre cei amendati. Ancheta ii vizeaza si pe cei care ar fi trebuit sa supravegheze astfel de adunari.

In schimb, unul dintre reprezentantii politistilor sustine ca fortelor de ordine li s-ar fi transmis sa nu intervina.

Cosmin Andreica, liderul sindicatului Europol: ”Am stat de vorba cu colegii care mi-au spus ca n-au facut altceva decat sa stea planton. Legea trebuia aplicata egal pentru cetateanul de rand si pentru interlopi. Le-a a fost rusine, pentru ca au fost nevoiti sa stea in puncte fixe. Li s-a recomandat sa nu intervina ca sa nu degenereze lucrurile. A fost o ezitare de interventie in forta si astfel politistii au fost frustrati.”

Abia dupa 24 de ore, autoritatile au luat masurile care trebuiau luate de la momentul 0. Joi, fortele de interentie au fost suplimentate, iar oamenii care voiau sa intre in curte numarati, astfel incat sa nu depaseasca 50, iar toate strazile de pe langa casa au avut traficul rutier restrictionat.

Pe de alta parte, medicii legisti vin cu o concluzie care ar putea rasturna ancheta. Conform primelor analize, interlopul Emi Pian ar fi murit din cauza unui infarct, nu din cauza loviturilor, iar acum anchetatorii vor sa stabileasca ce anume i-a facut inima sa cedeze.

Indiferent de rezultat, insa, cei care au participat la confruntarea violenta nu vor scapa de raspunderea penala. Joi au avut loc noi audieri.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro