FLORIN SALAM RUPE TACEREA

Nu este o noutate, mai multi manelisti au fost terorizati, ba chiar batuti, de interlopi in decursul timpului. Chiar Florin Salam a luat un pumn in plina figura la un eveniment. Nu a fost primul scandal, Salam cantand, dupa cum spune, mai mult de frica la unele petreceri organizate de clanurile mafiote.

Potrivit Antena3, interlopii din clanul Duduianu l-ar fi santajat pe Florin Salam, care, de altfel a cantat la inmormantarea lui Emi Pian, de cativa ani. Astfel, el era obligat sa cante la diverse evenimente din Romania, Anglia si Germania, doar ca banii pe reprezentatia lui se duceau la clanul Duduianu. Florin Salam a si declarant asta in fata anchetatorilor. A sustinut ca acceptase sa participe la evenimente de frica, deoarece stia ca interlopii sunt extrem de periculosi si violenti.

”Persoana vatamata, Stoian Florin, a precizat ca in perioada 2015-2020 folosindu-se de renumele pe care il au in lumea interlopa, fiind cunoscute persoane violente, numitii Duduianu Florin si Constantin Nicolae, cei doi fiind frati, l-au obligat pe acesta sa cante gratis la diverse evenimente organizate de ei sau de catre alte persoane iar banii ce reveneau de drept artistului fiind insusiti de cei doi.

De asemenea, Florin Salam mai arata ca ii este teama de Constantin Nicolae, zis Aramis, si familia acestuia deoarece cunoaste ca este o familie violenta.

loading...
De-a lungul timpului a acceptat de frica sa cante gratis la diverse evenimente luate in numele sau de catre Constantin Nicolae si fratele acestuia Duduianu Florin pentru a nu avea probleme cu acestia si pentru a pastra o relatie neconflictuala”, se arata in raportul anchetatorilor.
Florin Salam a cantat si la priveghiul lui Emi Pian, invitat fiind de familia clanului Duduianu. Avea sa fie apoi amendat de Politie. S-au dat, atunci, 113 amenzi in valoare de 40.000 de lei, iar oamenii legii au incercat apoi sa-I identifice pe toti cei care au participat la priveghi si au incalcat toate normele de prevenire a imbolnavirii.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro