Fratele lui Emi Pian, amenintari pentru clanurile rivale chiar in ziua mortii interlopului.

Ciprian Pian nu s-a putut abtine si a transmis un mesaj celor care au ceva de comentat prin intermediul retelelor de socializare, si anume sa spuna in fata, daca au ceva de spus.

Ba mai mult decat atat, Ciprian a subliniat ca el si fratii lui au tinut cont de anumite lucruri, insa nu a existat reciprocitate din partea celor care i-au transmis un mesaj.

„Chiar te rog din sufletul meu, care te vezi in stare sa imi iei sapca din cap si sa nu mai mi-o dai, sa iti ajute Dumnezeu si Isus Hristos. Ai inteles? Si mai departe, intelegeti voi. Ca vad ca ati avansat asa… v-am lasat in pace sa vad unde ajungeti fiecare… direct la tigani ma refer.

Care ai ceva de spus, spune-mi in fata, nu pe Facebook (…) Care ai ceva cu mine sau cu fratii mei! Eu pe tine te-am sunat si ti-am spus: «Ai dreptate! Fa ce vrei tu!»

loading...
Dar voi nu tineti cont! Nu ai voie sa mai faci live-uri, ca e urat, la varsta noastra sa mai facem live-uri, la 35 de ani. Cine sa ne vada?

Cine mi-a luat sapca din cap, ori acum, ori peste 10 ani, tot trebuie sa mi-o dea inapoi.

Altii pronuntati numele meu. Nu aveti minte. Cine pronunta numele nostru trebuie sa fie cum trebuie, nu asa oricine”.

Gratian Pian a avut acelasi mesaj, adaugand ca persoana care si-a exprimat opinia pe Facebook, o ruda de-a acestora, a fost influentat: „Mai multe nu se vorbeste, tinem cont de unchii si verii nostri. Dupa live-ul care s-a facut, noi nu am facut live-uri sa jignim, tinem cont de unchiul nostru, de verii nostri, dar vad ca altii nu tin cont, ca suntem neamuri. Avem un respect.

Ce facem? Ne tragem de sireturi? E urat! Mai bine sa vorbim intre noi si sa incheiem cu live-urile, suntem neamuri. Am pretentii mari de la acest baiat, nu vreau sa ii dau numele. Sa ajungi sa faci live-uri inseamna ca ai fost influentat de cineva. Si nu e bine”.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro