Fratele lui Florin Salam, noi detalii cutremuratoare

Ion Stoian, fratele lui Florin Salam, este internat la Spitalul Matei Bals, dupa ce a fost testat pozitiv cu coronavirus. Avocatul Mihai Dragan a declarat in exclusivitate pentru Romania TV ca exista controverse in ceea ce priveste starea de sanatate a fratelui manelistului.

Familia lui Florin Salam nu stie nimic concret despre cum se simte Ion Stoian. Avocatul Mihai Dragan ne-a declarat ca, cel mai probabil, sotia bolnavului va depune o plangere penala impotriva Spitalului Matei Bals, deoarece „acesta este abuz de serviciu si un caz de tortura, pentru ca pacientul respectiv nu a mai avut acces la telefon si nici la tratament”.

„O persoana foarte celebra a apelat la ajutorul meu, intr-o speta similara, acum cateva zile si nu va ramane situatia in felul acesta. Este vorba despre Florin Salam. Astazi, la pranz, am fost sunat de sotia fratelui sau, care mi-a spus in felul urmator: <>, solutie in sensul ca, ea este informata de medicul curant, ca sotul este aproape de moarte, ca i s-a facut dializa si ca este pe respiratie artificiala, in timp ce purtatorul de cuvant al spitalului Matei Bals, cu fisa in mana, i-a spus, in afara de faptul ca ii sunt plamanii afectati si este pe respiratie artificiala, restul organelor sunt in regula, deci este intr-o situatie destul de buna si nu exista nicio consemnare ca s-ar fi facut dializa.

Aceasta femeie, disperata, care nu mai stie nimic despre sotul ei de mai mult de o saptamana, m-a intrebat ce este de facut.

loading...
Am facut o hartie, prin care am solicitat spitalului un punct de vedere scris, cu privire la acest pacient. Nu se respecta dispozitiile legale imperative din drepturile pacientilor. Nu stim nimic concret despre starea pacientului Stoian Ion.

Am angajat un medic din Statele Unite, care a sunat la spital, i s-a raspuns, a cerut cu medicul curant, au intrebat in legatura cu ce pacient, l-au lasat 20 de minute pe fir, dupa care i-au inchis si nu i-au mai raspuns.

Nu cred ca vom discuta despre datul in judecata a spitalului, cred ca vom discuta despre plangere penala, acesta este abuz de serviciu si, din punctul meu de vedere, discutam de un caz de tortura, pentru ca pacientul respectiv nu a mai avut acces la telefon, la tratament”, ne-a declarat avocatul Mihai Dragan.

Femeia a suferit un soc in momentul cand a aflat vestea despre fiul ei cel mare, iar rudele se tem pentru viata ei, deoarece are o varsta inaintata, dar si probleme de sanatate.

”Mama lui Florin Salam e batrana si are si ea probleme de sanatate. Ea il iubeste enorm pe Nelutu, e primul ei baiat, iar cand a auzit ca de la o simpla raceala a ajuns la Terapie Intensiva, a avut un soc. E foarte complicat in familia lor.

Florin a fost plecate zilele astea la priveghi la cumnatul lui (Emi Pian, n.r.), surorile fac cu randul si merg la spital ca poate li se face mila celor de acolo si le dau informatii despre Nelutu. In acelasi timp, trebuie sa stea mereu si cu mama, sa o supravegheze, pentru ca nu se simte bine deloc. In fiecare zi le intreaba pe surori daca mai au vreo veste despre Nelutu”, a povestit o sursa apropiata familiei, potrivit Wowbiz.ro.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro