Impacare de zile mari in showbiz!

Jo si Juno formau unul dintre cele mai frumaose cupluri din showbiz, pana sa isi anunte despartirea. Se pare ca solistii au ajuns la sentimente mai bune, pentru ca s-au impacat!

Jo si Juno au infaptuit, fara doar si poate, impacarea momentului in showbizul romanesc! Cei doi solisti extraordinari au surprins pe toata lumea odata cu anuntul despartirii, pentru ca pareau un cuplu atat de sudat, pe care doar moartea l-ar fi putut desparti, asa ca fanilor nu le-a venit sa creada.

Se pare ca la finalul relatiei lor, Jo si Juno nu si-au transmis „adio” ci „la revedere/pe data viitoare”, pentru ca internautilor nu le-a venit sa creada cand au observat ca acestia au postat cateva fotografii pe retelele de socializare in care apareau impreuna!

Daca acum cateva luni Jo anunta ca s-a despartit de iubirea vietii sale, plangand, iar cei doi au recunoscut ca si-au gresit, se pare ca indragostitii au avut parte de o escapada romantica la mare, imediat dupa ce s-au impacat! Despartirea lor a fost, de fapt, o pauza, anuntata chiar de solisti, pauza care acum a ajuns la final, iar cei doi formeaza din nou unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton!

loading...
„Cred ca greseala noastra a fost ca am ales sa ne facem publica viata asta personala si acum trebuie sa dam socoteala de fiecare data. Poate ne-am maturizat. Ca in orice cuplu, exista si momente mai putin placute… Nu am fost… despartiti…

Am considerat ca e firesc si normal sa mai luam o gura de aer. Ne-am sufocat un pic pentru ca ne-am iubit si ne iubim foarte mult. Ne-am sufocat pentru ca nu am stiut sa gestionam lucrurile astea.

Ne-am sufocat pentru ca nu am stiut cum sa facem sa fie bine. Noi doi ani jumatate cat am fost impreuna ne-am sufocat incontinuu. Stam impreuna, dar nu trebuie sa stam numai impreuna,” a marturisit Jo, in cadrul unei interventii televizate.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro