Inmormantare de 100.000 de euro? Emi Pian va fi condus pe ultimul drum in weekend

Un joc de barbut i-a adus moartea pe loc. Emi Pian a fost omorat in urma unui joc de barbut avut loc seara, intre doua clanuri rivale. Totul ar fi pornit de la o cearta intre un barbat care a imprumutat bani si de la Emi Pian, dar si de la celalalt barbat, rival dintr-un alt clan. In acel moment, Florin Mototolea a fost ucis cu sange rece.

Trupul neinsufletit al lui Florin Mototolea, zis si Emi Pian, a fost adus in data de 5 august la vila acestuia din Rahova, iar priveghiul dureaza timp de 4 zile. In weekend, acesta va fi condus pe ultimul drum de familie si apropiati.

Inmormantarea va fi una fastuoasa, dar respectand normele de igiena si distantare fizica, asa cum se prevede acum, din cauza pandemiei de coronavirus. Unele persoane spun ca ceremonia funerara si toate datinile ar costa peste 100.000 de euro.

Familia face pregatiri pentru ultimul drum al liderului clanului Duduianu, iar potrivit unor informatii de la RTV, la inmormantare ar participa chiar si Nicolae Duduianu, tatal lui, care va fi eliberat cateva ore din arestul penitenciarului Rahova. Pe gardul casei lui Emi Pian se afla un afis cu mesajul ”Nu te vom uita niciodata”. Oamenii legii sunt si ei prezenti la priveghi, pentru a se asigura ca totul este in regula si normele impuse de autoritati sunt respectate. Chiar de la inceputul priveghiului, familia si apropiatii au descarcat din dube mese, corturi si toate lucrurile necesare pentru priveghi si ceremonia funerara, arata Playtech.

loading...
Emi Pian a fost primit pe 5 august cu aplauze la vila, chiar daca se afla intr-un sicriu, pe acordurile formatiei lui Dan Bursuc. Un alt nume important, prezent la priveghi, a fost si Sorin Copilul de Aur, arata Cancan.

Pe de alta parte, Florin Salam a fost si el la capataiul lui Emi Pian si a cantat o melodie dedicata special acestuia, ”Intru tanar in pamant”, fiind postata si pe Youtube.

„Ce necaz mare m-a lovit, intru tanar in pamant, ce mai soarta blestemata, pentru mama, pentru tata. Fa-ma Doamne-un sarpe lung, sa intru pe sub pamant, sa merg la baiatul meu, sa stau de vorba cu el”, canta Salam in primele versuri ale melodiei dedicate interlopului.

Emi Pian va fi inmormantat in Cimitirul ”Tudor Vladimirescu” din Rahova. Potrivit Cancan, un loc de veci in cimitirul respectiv ar costa intre 2000 si 3.500 de euro, in functie de pozitionare.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro