Inmormantare Emi Pian. Cortegiul funerar s-a pornit de la primele ore ale zilei

Celebrul interlop din capitala, Emi Pian a murit luni seara. Astazi, duminica, la primele ore ale diminetii, Emi Pian a fost condus pe ultimul drum. Familia si cunoscutii s-au adunat pentru a asista la cortegiul funerar.

Emi Pian este condus pe ultimul drum. Cortegiul funerar a ajuns deja la biserica din Rahova, acolo unde preotii au organizat o slujba de pomenire.

Funeraliile lui Emi Pian s-au desfasurat in mare secret, pentru a evita curiosii. Aproximativ 100 de persoane s-au adunat pentru a-l conduce pe Emi Pian pe ultimul drum. Imediat dupa slujba de inmormantare, cortegiul funerar se va indrepta spre locul de veci, din cimitirul Tudor Vladimirescu din Rahova.

Familia a facut apel ca toti cei care l-au iubit pe Emi Pian sa-l astepte la cimitir, pentru a-si putea lua la revedere.

loading...
Emi Pian va fi condus pe ultimul drum duminica, la ora pranzului. La inmormantarea liderului clanului Duduianu se asteapta un numar impresionant de oameni. De aceea, autoritatile au detasat mai multe forte de ordine, pentru a se asigura ca totul va decurge normal si fara incidente.

Potrivit jurnalistilor ROMANIA TV, meniul servit zi de zi la priveghi se ridica la 5.000 de euro. Astfel, in doar 4 zile, familia a scos din buzunar 20.000 de euro doar pentru mancare. Pe masa invitatilor se regasesc preparate din carne, fructe de mare, dar si produse de post.

La acest moment, nu se stie daca tatal interlopului decedat va participa sau nu la inmormantare. Nicolae Duduianu era inchis la Penitenciarul Jilava, insa zilele acestea a fost trasferat catre Jilava pe fondul unor probleme de sanatate mai vechi. Din primele informatii, familia a depus o cerere de eliberare, insa ar fi fost respinsa.

La acest moment, casa barbatului este loc de pelerinaj pentru toti cei care l-au cunoscut. Sute de cunoscuti s-au prezentat la priveghi pentru a-si lua la revedere de la Emi Pian. Cu ei au adus coroane de flori impresionante, care ulterior au fost arborate pe gradul vilei din Rahova. Tot pe grad stau puse si mai multe imagini cu regretatul interlop, in amintirea sa.

loading...
Primele imagini de la fata locului au impanzit internetul. Celebrul interlop a fost adus direct de la morga spitalului in resedinta lui din Rahova. Acolo l-au asteptat familia si cunoscutii. Se aproximeaza ca sunt in jur de 1000 – 2000 de persoane la fata locului.

Imaginile de pe internet au starnit interesul oamenilor. Un numar impresionant de persoane ii plang moartea. Mai mult, oamenii se plang de fluxul mare de comentarii care afecteaza calitatea imaginilor. Aproximativ 8000 de oameni s-au uitat la videoclip in timp real.

sursa: redactia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro