Jador a lansat o piesa noua!

Jador, fost concurent de la Puterea dragostei, continua in forta activitatea in mediul online.

Jador a postat un filmulet pe contul lui de Instagram, marti, unde vorbeste despre o noua piesa.

Desi gurile rele spun ca Jador nu se mai satura de celebritate si ca scoate piesa dupa piesa, artistul a lansat astazi o noua melodie! Jador profita in aceste momente de valul pe care se afla, dar si de aprecierea publicului care il mentine pe locul 1 in tendinte. Artistul le-a vorbit internautilor despre noua lui piesa, o colaborare cu mai multi artisti. Piesa a avut premiera aseara, iar pana la momentul actual are peste 100.000 de vizualizari.

Se pare ca artistul isi continua activitatea in mediu online si mentine aceeasi relatie cu internautii. Ba chiar, le-a transmis cateva vorbe celor care il urmaresc.

loading...
George Pian, varul lui Emi Pian, si-a facut cont pe Youtube, unde a inceput sa vorbeasca despre mai multe teme. De data aceasta, se pare ca barbatul a decis sa vorbeasca despre Jador. Insa, se pare ca acesta nu a avut cuvinte de lauda la adresa cantaretului, ci dimpotriva. El este deranjat de faptul ca Jador ocupa locul 1 in trending, in timp ce Dani Mocanu, un alt cantaret de manele, se claseaza pe alte locuri.

„Fac si eu video asta in special pentru… asta de Jador. A venit el de la Bacau sa fie si el locul 1 in trending pe Youtube ca a scos melodiile alea si a inceput sa planga: «Aoleu Simina, te-a … Alex». Tu un… , ai venit de la Bacau sa fii locul 1 in trending…

Da ma, ai dreptate, ai avut locul 1 in trending 2-3 luni cat a vrut Dani Mocanu. Pai ala e regele hiturilor, esti nebun? Pai cine esti tu ma, ca ai cantat pe la tine pe la Bacau cand mai murea cainele sau pisica unuia. Tu n-ai un pic de simt de rusine? A venit Dani Mocanu acum si a luat inapoi locul 1. De ce? Pentru ca el e numarul 1. Omul, nu ca a obosit, s-a plictisit sa fie locul 1 si a zis si el cum e sa fii locul 2 si 3”, a declarat varul lui Emi Pian.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro