Jador da lovitura din nou!

La inceputul anului, super-artistul si-a cumparat un alt Bentley si le-a prezentat fanilor autoturismul pe volgul lui. Acum, insa, acesta a decis sa isi schimbe din nou masina si a facut o achizitie pe cinste, caci masina este senzatie.

Jador este numarul 1 in trending cu fiecare piesa pe care o lanseaza, talentul lui fiind apreciat de milioane de romani, care ii asculta piesele pe repeat. Astfel, putem spune ca isi permite sa isi schimbe bolidul de cate ori isi doreste, indiferent de parerile rautaciosilor.

In urma cu cateva luni, Jador ii prezenta mamei lui vechiul bolid, tot un Bentley, iar mama lui nu a fost prea incantata de achizitia artistului. Cu toate astea, femeia a fost curioasa sa ii vada masina, iar Jador s-a amuzat copios in vlog si fanii au avut doar comentarii pozitive la adresa artistului a carei voce este extrem de apreciata.
loading...
„De ce te uiti tu la masina mea, ca ai zis ca nu-ti place”, a spus Jador. „E, imi place, dar ai dat prea multi bani. E greu si sa-i numeri, daramite sa-i ai”, i-a mai zis mama lui, iar apoi a recunoscut ca ii place de fapt masina. Ramane de vazut ce va spune despre noul Bentley, care este absolut spectaculos. Imaginile vorbesc de la sine.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro