Jador, vanat de familia lui Pian!

Nu doar Florin Salam si Nicolae Guta sunt in pericol in plin scandal cu clanul Duduienilor, ci si Jador, acesta din urma avand parte de amenintari cat se poate de explicite cu privire la viitorul sau.

Suparat nevoie mare pe Jador, George Pian, varul defunctului Emi Pian, a avut, zilele trecute, o reactie cat se poate de acida la adresa fostului concurent de la ”Puterea Dragostei”, doar ca, spun sursele noastre, nu s-a multumit doar cu atat…

Mai exact, sustin sursele noastre, George Pian a decis sa isi si puna in aplicare amenintarile la adresa lui Jador dupa ce l-a facut praf pentru ca il concureaza pe amicul lui, Dani Mocanu. Mai nou, sustin sursele noastre, lui Jador i s-a transmis ca amenintarile cu pricina nu sunt deloc in gluma si, mai mult chiar, a fost pus la cale un adevarat complot pentru a-l umili pe manelistul de la ”Puterea Dragostei”.

Astfel, ne-a explicat surse din apropierea Duduienilor, supararile din ultima vreme si-au gasit un ”tap ispasitor” in persoana manelistului Jador. ”Vor sa il cheme la o cantare, cand se mai linistesc lucurile si sa il umileasca asa cum fac ei cu unii manelisti. Adica sa il puna sa cante in genunchi, sa il filmeze cand falseaza, sa il faca praf… I-a deranjat ca Jador a fost arogant cu favoritul lor, cu Dani Mocanu si cu Florin Salam, si vor sa il umileasca… Deja au vorbit interlopii intre ei si au stabilit sa il vaneze pe Jador”, ne-au precizat sursele noastre.

loading...
”Fac si eu video asta in special pentru… asta de Jador. A venit el de la Bacau sa fie si el locul 1 in trending pe Youtube ca a scos melodiile alea si a inceput sa planga: ”Aoleu Simina, te-a … Alex”. Tu un… , ai venit de la Bacau sa fii locul 1 in trending… Da, ma, ai dreptate, ai avut locul 1 in trending 2-3 luni cat a vrut Dani Mocanu. Pai ala e regele hiturilor, esti nebun? Pai cine esti tu ma, ca ai cantat pe la tine pe la Bacau cand mai murea cainele sau pisica unuia. Tu n-ai un pic de simt de rusine? A venit Dani Mocanu acum si a luat inapoi locul 1. De ce? Pentru ca el e numarul 1. Omul, nu ca a obosit, s-a plictisit sa fie locul 1 si a zis si el cum e sa fii locul 2 si 3 si omul s-a suparat acum ca te-a vazut ca esti pe… si ii era sa nu faci vreun infarct, sa mori de atata faima. Pentru ca asta e el, Dani Mocanu, omul e Regele! Pe langa faptul ca e al nostru, e fratele meu, da-i Cezarului ce-i al Cezarului! Nu tie! Ca tu esti un prost, esti nebun?

Apropo, vezi ca pe data de 20 imi fata pisica, daca nu esti prezent, unde te prind, daca nu te bat. Atat iti spun. Si tu, Desanto, vezi cum stai, ca pe tine te trimit inapoi de unde ai venit. Gata cu locul 1, ca nu-l meritati! Locul 2, locul 3, luati-le, ca nu avem nevoie, dar locul 1, se stie, ala e rezervat pentru inca 10 vieti de acum incolo, pentru Dani Mocanu. V-am pupat si terminati cu fitele!”, a spus George Pian intr-un vlog pe Youtube.

”De cand a inceput Jador sa aiba succes, Florin Salam a cam fost deranjat de atitudinea lui. A facut aluzii peste aluzii cu privire la talentul lui Jador si, la un moment dat, chiar era tensionata situatia. Atunci insa a intervenit Culita Sterp si a fost la Florin Salam la studio si au discutat. Iar unul dintre subiecte a fost chiar Jador, mai ales ca Culita Sterp este amic cu el, iar Florin Salam a fost calmat. De altfel, acum, ironiile lui Florin Salam nu mai sunt neaparat rautacioase, ci ii atrage atentia doar sa nu mai fie arogant. Culita a reusit sa ii impace si, normal, acum este si el, uneori, ironizat de Florin Salam, dar o face prieteneste”, ne-a spus un apropiat de-al lui Culita Sterp.

Mai mult, de curand, Florin Salam, la o mica agapa, s-a apucat de cantat, dar nu inainte de a arunca cateva ”sageti” pentru manelistii din generatia noua. ”Edvine, iti canta fratele tau… 300 de lautari din astia de dupa Revolutie… Dar tot noi iti racorim inima… Suntem modesti, dar tu stii ca cum iti cantam noi nu iti canta nimeni, de pe planeta. Si dupa cateva sprituri, eu, care nu mai cand in Romania decat cateva luni…”, a fost o parte a dedicatiei facute de Florin Salam, usor incoerent la vorbit, aluziile la prestatile lui Jador fiind evidente.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro