Legatura neasteptata dintre Mona de la „Puterea Dragostei” si un barbat mai mare cu 20 de ani decat ea

Legatura neasteptata dintre Mona de la „Puterea Dragostei” si un barbat mai mare cu 20 de ani decat ea. Fanii emisiunii au ramas uimiti de trecutul brunetei.

Mona de la Puterea Dragostei. Legatura neasteptata dintre Mona de la „Puterea Dragostei” si un barbat mai mare cu 20 de ani decat ea. Omul este nimeni altul decat tatal lui Nicos de la „Puterea Dragostei”. Se pare ca Mona Stoian a avut o relatie atat cu Nicos cat si cu tatal acestuia.

Mona de la Puterea Dragostei. State Lavinia Cristina, alias Mona, a fost dansatoare in cluburile de noapte. Tanara, in varsta de 28 de ani, are si un baietel de doar 8 ani. „Ma numesc State Lavinia Cristina, mi se spune Mona. De profesie sunt cosmeticiana, iar ca hobby imi place foarte mult sa calatoresc, sa ma plimb prin parc si sa merg la cinema. Ma aflu in aceasta competitie din dorinta de a cunoaste oameni noi si de ce nu puterea dragostei” a marturisit Mona de la „Puterea Dragostei”.

Mona de la Puterea Dragostei. Mona de la „Puterea Dragostei” a transmis ce asteptari are de la emisiunea de la Kanal D: „Nu as accepta niciodata ca barbatul de langa mine sa ma minta, sa ma insele si sa fie gelos. Sunt o femeie greu de cucerit si imi intri greu in gratie, dar daca vrei sa ma ai trebuie sa lupti!”.

loading...
Mona de la Puterea Dragostei. Tanara din Bucuresti a mentionat ca s-a inscris in cadrul competitiei pentru a-i gasi un „tati” fiului sau. Concurenta „Puterea Dragostei” a lucrat in cluburi de noapte pentru a-si intretine copilul. In prezent, baiatul sau este crescut de bunici.

Mona de la Puterea Dragostei. Focoasa bruneta a spus ca prefera barbatii bruneti, insa acum se uita si dupa barbatii mai blonzi. Femeia spera ca isi va intalni adevarata dragoste in cadrul emisiunii „Puterea Dragostei”. Mona a incheiat prin a spune ca este o persoana ambitioasa si ca ajunge intotdeauna unde si-a propus.

Mona de la Puterea Dragostei. Mona de la „Puterea Dragostei” formeaza un cuplu in prezent alaturi de George. Cei doi au o relatie bazata pe incredere, deoarece Mona a fost sincera si i-a povestit de la inceput lui George, trecutul sau tumultos. Mona, George si Nicos de la „Puterea Dragostei” duc un razboi aprig cu replici dure axat pe faptele Monei din trecut. George de la „Puterea Dragostei” isi sustine iubita pe deplin.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro