Livian a lansat o noua piesa!

Livian si-a lansat o noua melodie, intitulata ”Stai cu mine pentru like-uri”

Asteptarea fanilor a luat sfarsit. Livian, castigatorul sezonului doi Puterea Dragostei, a scos o noua piesa, fiind foarte multumit de rezultat, in urma efortului depus. Sustinatorii acestuia asteptau cu sufletul la ura de zile intregi, ca baiatul lui Nelson Mondialul sa scoata hit-ul promis. Fostul iubit al Biancai Comanici a transmis si un mesaj pentru fani, unde ii indeamna sa aduca melodia pe primele locuri, acolo unde ii este locul.

”A aparut si a inceput nebunia. Prieteni, ascultati-o si daca credeti ca merita sa fie in top, merita sa fie pe locul 1, 2, pe ce loc considerati voi, daca va place, hai sa-i dam forta, s-o auda toata Romania. Nu zic ca-i cea mai bomba, ca am eu vocea nu stiu cum, dar eu sunt multumit de munca depusa si de rezultat”, a spus Livian.

Bianca Comanici, castigatoarea primelor doua sezoane Puterea Dragostei, a sustinut in nenumarate randuri ca o sa fie alaturi de Livian, indiferent de ce va alee acesta. Tanara a postat melodia fostului iubit, care deja se bucura de un real succes. Bianca a scris pe pagina ei de Instagram li un mesaj, alaturi de piesa.

loading...
”Daca e piesa pentru mine, intrati si ascultati”, a scris Bianca.

Melodia ”Stai cu mine pentru like-uri” a strans deja 19.000 de vizionari in doar o ora.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro