Livian de la Puterea dragostei, primele declaratii despre intoarcerea in sezonul 3!

Livian si Bianca Comanici, castigatorii sezonului 2, sunt doi dintre cei mai iubiti si apreciati concurenti din emisiune. Nelson Mondialu face acum declaratii neasteptate despre posibila intoarcere in emisiune a fiului sau.

In cel mai recent vlog al lui Nelson Mondialu, publicat joi, 6 august, acesta sustine ca Livian s-ar intoarce in emisiune pentru a-si gasi marea dragoste. Nelson Mondialu sustine in continuare ca nu o accepta pe Bianca si ca isi doreste o fata potrivita pentru baiatul lui.

”Lobo pleaca in sezonul 3. Nu pleaca cu Bobocioaia (nr. Bianca Comanici), pentru ca are interdictie pe Turcia. Are interdictie pe Turcia, stiti cum sta treaba, nu are rost ca sa ne zapacim. Pleaca in sezonul 3.

Dar pana sa plece, mai dureaza inca vreo trei saptamani – cinci saptamani, pentru ca nu ca ar fi pus ochii pe vreo gagica, ci vrea sa isi gaseasca iubirea.

loading...
De cand a venit acasa, doar asculta piese cu ”ai ochii de migdala„, ”inima ta ma raneste”, sunt o groaza de piese care…o sa fie Top Secret! Nu dau numele la restul…dar sa stiti ca Lobo nu se intoarce pentru bani.

El vrea, intr-adevar, sa isi gaseasca iubirea in emisiune. Acum el are niste planuri cu Bobo, ei trebuie sa prezinte niste firme de haine. (…) O sa aiba de lucru pana in septembrie spre final”, a spus tatal lui Livian.

Livian s-ar putea intoarce la Puterea Dragostei sezonul 3, chiar daca acum formeaza un cuplu cu Bianca.

Desi sezonul 3 Puterea Dragostei este abia la inceput, fanii emisiunii fac pariuri ce fosti concurenti s-ar putea reintoarce in show-ul filmat la Istanbul. Pana acum, sunt cateva concurente care chiar si-au exprimat dorinta de a reintra in casa Puterea dragostei, iar printre ele se afla Daiana si Ramona.

Pe Livian, care formeaza acum un frumos cuplu cu Bianca, fanii nu cred ca-l vor mai vedea in emisiune. Si totusi…Livian, care este si castigatorul Puterea dragostei sezonul 2, mai cocheteaza cu ideea de a se intoarce o perioada in casa Puterea dragostei. Asta, desi se stie ca pentru cel putin un an, Bianca nu va mai avea voie sa intre in Turcia. Deci, asta ar insemna ca Livian sa se duca fara Bianca la Puterea Dragostei.

loading...
”Sa ma intorc? Nu stiu! Fiecare colt, fiecare coltisor imi aduce aminte aminte de Bianca, de clipele cu ea. Mi-ar fi greu sa incep o noua etapa la Puterea Dragostei. Insa, cine stie, poate o sa merg cateva luni. Nu doar emisiunea imi aduce aminte de Bianca, ci intreg Istanbulul”, a spus recent Livian, intr-un interviu pentru WOWbiz.ro, despre posibilitatea ca in curand sa-l vedem din nou la Puterea Dragostei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro