Livian se INTOARCE la Puterea Dragostei!

Daca pana acum erau doar zvonuri, de aceasta data a confirmat chiar el totul. Livian se intoarce la Puterea Dragostei! Ce fata l-a cucerit?

Dupa Marea Finala Puterea Dragostei, sezonul cu numarul 2, Livian nu a exclus posibilitatea de a se intoarce in emisiune, iar daca atunci totul parea doar o gluma sau o modalitate prin care sa o tachineze pe Bianca, acum, totul este clar.

Este oficial! Livian se intoarce la Puterea Dragostei. Castigatorul sezonului cu numarul 2 deja a ajuns in Turcia si este hotarat sa isi puna in practica talentul de cuceritor pentru a o impresiona pe fata pentru care a decis sa vina in emisiune.

Pana in prezent, Livian nu a dezvaluit numele concurentei pentru care a luat decizia de a se intoarce la Puterea Dragostei, in sezonul cu numarul 3. In trecut, Livian dezvaluia ca va intra din nou in emisiune doar daca va exista o fata care sa ii atraga atentia.

loading...
„Hai ca va spun pe fata. Intru iar in emisiune, dar acum, intrebarea e pentru ce fata intru in emisiune? Si aici vreau sa va ganditi voi si sa imi dati voi raspunsul. Pentru care fata credeti ca oconasul s-a intors in Turcia, a batut atata drum din Bucuresti pana in Turcia?”, a dezvaluit Livian intr-un vlog postat pe canalul lui de Youtube.

Avand in vedere ca va intra din nou in casa Puterea Dragostei pentru a-si gasi sufletul pereche, mai mult ca sigur relatia lui Livian cu Bianca a ajuns la final. In ultima perioada, cei doi nu s-au mai afisat impreuna. Dupa Marea Finala parea ca Livian si Bianca au ajuns la un numitor comun si ca sunt hotarati sa lupte pentru iubirea lor, insa ulterior, cei doi nu au mai vorbit despre relatia lor.

Desi el a decis sa plece in Turcia, Bianca nu a uitat de ziua lui Livian, iar in miez de noapte, fosta concurenta de la Puterea Dragostei i-a transmis un mesaj emotionant.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro