Mihai Mitoseru si Noemi s-au impacat la 9 luni de la divort.

Fac ce fac si tot impreuna ajung. Mihai Mitoseru si Noemi s-au impacat la doar noua luni de la divort. Andreea Mantea a fost cea care i-a dat de gol pe cei doi in emisiunea lui Teo Trandafir.

Invitata in platoul emisiunii Teo Show, Andreea Mantea a spus in direct, ca colegul ei, Mihai Mitoseru s-a intors la femeia cu care avea o relatie de 13 ani. Cei doi au divortat in luna noiembrie a anului trecut, insa amandoi sufereau dupa decizia pe care au luat-o.

„Am inteles ca s-a impacat cu sotia. Felicitari! Ma bucur de tine, Mihai si mai stai si tu pe acasa ca sa nu va despartiti’, a spus mai in gluma mai in serios, Andreea Mantea.

Mihai Mitoseru si Noemi s-au impacat la 9 luni, dupa ce au semnat actele de divort la notar. Prezentatorul TV a suferit cumplit dupa separarea de sotia lui, chiar daca a mai incercat sa aiba o alta relatie si sa isi vindece ranile.

loading...
Cei doi au decis ca cel mai potrivit este sa puna punct casniciei de 4 ani si relatiei de 13 ani. Noemi si Mihai Mitoseru au semnat in noiembrie actele de divort si s-au despartit pe cale amiabila la notar.

‘Doi oameni normali pot divorta si frumos, elegant, de bun simt! Am semnat actele! Sper sa fim Fericiti amandoi… separat!’, spunea prezentatorul TV atunci.

Totul a inceput de la o cearta, iar Noemi si-a luat o parte din haine si s-a mutat la mama ei. Acum, Noemi si Mihai Mitoseru s-au impacat si formeaza din nou un cuplu.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro