Mormantul Denisei Raducu, reconstruit din temelii!

Mormantul Denisei Raducu a fost reconstruit in totalitate de tatal cantaretei care a murit in 2017.

La inceputul acestui an, mormantul Denisei Raducu a ars ca o torta iar tatal cantaretei a muncit zi si noapte pentru a-l reconstrui. In aceasta vara, el a schimbat inclusiv crucea si monumentul funerar din cimitirul de la Stefanesti, judetul Valcea.

Cele mai recente fotografii de la mormantul Denisei Raducu arata ca locul respctiv a fost reconstruit din temelii. Incendiul de iarna trecuta a lasat in picioare doar o schela, care poate fi vazuta si astazi. Acoperisul, asezarea ”virtinelor” cu trofee, fotografii si jucarii dar si crucea de marmura – toate au fost schimbate. Cel care a realizat lucrarea a fost, ca si prima data, tatal Denisei. Vecinii spun ca acesta este prezent atat ziua cat si noaptea la cimitir, pentru a mai face cate o modificare la mormant.

Mormantul Denisei este realizat acum sub forma unui foisor, cu acoperis nou-nout realizat din lemn si tigla metalica. Vitrinele au fost schimbate si mutate din zona crucii in partea opusa. Motivul ar fi acela ca vizitatorii obisnuiesc sa lase flori si sa aprinda lumanari langa cruce, aceasta fiind si cauza incendiului de iarna trecuta. Atunci, focul a patruns in vitrina cu poze, de acolo s-au aprins cele cateva zeci de jucarii de plus iar mai departe a ajuns la acoperis. De data aceasta, vitrinele au fost amplasate in asa fel incat sa nu mai fie situate sub acoperis.

loading...
In fine, crucea de marmura a fost si ea schimbata. Daca inainte era una de culoare maronie, tatal Denisei a schimbat-o cu una gri inchis. Imaginea sculptata si stilizata a Denisei a fost schimbata cu o fotografie color iar textul a fost si el modificat. Acum, pe crucea cantaretei e scris urmatorul citat: ”De acum, cea mai frumoasa stea ne va veghea de sus. Ne-am bucurat impreuna cat ai trait. Te vom plange cat vom trai!”.
Denisa Raducu a murit pe pe data 23 iulie 2017, la doar 27 de ani, din cauza unor complicatii hepatice. Ea s-a luptat cu boala circa 7 luni, timp in care apropiatii au gasit sa incearca o solutie medicala pentru situtia ei. Afectiunea a avansat galopant iar la moarte, Denisa ajunsese sa cantareasca 27 kilograme. Solista a fost inmormantata in cimitirul din localitatea ei natala, Stefanesti, judetul Valcea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro