Pentru cine se intoarce in casa Livian de la Puterea Dragostei?

Livian de la Puterea Dragostei a facut primele declaratii despre femeia pentru care se intoarce in casa Puterea Dragostei.

Livian a facut primele declaratii despre situatia de la momentul actual, intoarcerea lui in casa Puterea Dragostei. Mai mult, fostul concurent a declarat faptul ca el, de fapt, nu s-ar intoarce pentru Mona asa cum declarat tatal lui, Nelson Mondialu.

Desi tatal lui Livian a declarat zilele trecute ca acesta se va intoarce in casa pentru Mona, fostul concurent vine si contrazice aceasta afirmatie. Livian a declarat faptul ca a urmarit fetele pana la momentul actual si ca doar una dintre ele i-ar fi atras atentia. Se pare ca, de fapt, fostul concurent nu s-ar intoarce pentru Mona, ci pentru Mariana.

„Nu stiu de unde a scos informatia asta ca m-as duce pentru Mona. Am vazut ca a avut relatia cu George. M-a deranjat la ea ca i a ascuns ceva lui George. Am urmarit putin, fetele mi se par ok. Cea mai interesanta mi se pare fata din Moldova. Mariana. Mi s-a parut la locul ei, interesanta. Nu pot sa zic daca este potrivita pentru mine”, a spus Livian.

loading...
Dupa ce in marea finala de la Puterea Dragostei, Livian a vorbit despre faptul ca isi doreste sa se reintoarca la un moment dat in emisiune. Desi atunci totul parea o gluma, acum, lucrurile pare foarte serioase. Barbatul are de gand sa intoarca la Puterea Dragostei pentru a-si gasi jumatatea.
„Hai ca va spun pe fata. Intru iar in emisiune, dar acum, intrebarea e pentru ce fata intru in emisiune? Si aici vreau sa va ganditi voi si sa imi dati voi raspunsul. Pentru care fata credeti ca oconasul s-a intors in Turcia, a batut atata drum din Bucuresti pana in Turcia?”, a dezvaluit Livian intr-un vlog postat pe canalul lui de Youtube.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro