Razvan Simion are o fiica superba care tocmai a implinit 16 ani!

Ianca, superba fiica a prezentatorului de televiziune Razvan Simion si a Dianei Simion a implinit 16 ani. Iata cat de frumoasa este tanara adolescenta!

Razvan Simion si Diana au fost casatoriti timp de 15 ani, din anul 2000, pe cand Razvan avea doar 18 ani si Diana 20. Cei doi tineri au avut o frumoasa poveste de dragoste, in urma iubirii lor luand nastere doi copii, Tudor Stefan si Ianca.

Ianca, fiica cunoscutului prezentator de televiziune a implinit recent 16 ani, iar tatal acesteia a postat o frumoasa poza, urmata de mesajul „Primii 16 ani din povestea noastra. La multi ani, Dragostea mea!”

In scurt timp fotografia a strans zeci de mii de like-uri si sute de comentarii de la internautii ce-l sustin pe Razvan, insa dintre toate comentariile unul a iesit clar in evidenta: chiar Lidia Buble, fosta iubita a lui Razvan Simion a lasat o inimioara la poza postata. Comentariul cantaretei a strans sute de likeuri!

loading...
Vestea ca Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit a socat pe toata lumea. Cuplul Lidia-Razvan era unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Chiar daca a trecut putin timp de cand acestia si-au spus adio, Lidia si-a pus pe ganduri urmaritorii in legatura cu un lucru.
Cand si-a anuntat fanii ca el si Lidia Buble nu mai formeaza un cuplu, Razvan Simion si-a asumat vina despartirii, adresandu-le fanilor urmatorul mesaj: ”Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit.”, este o parte din mesajul postat.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro